Football Talk

Ολυμπιακός - Νόρντζελαντ 1-1: «Κρατά» την καλή εμφάνιση και τον... Ελ Αραμπί!

Ολυμπιακός - Νόρντζελαντ 1-1: «Κρατά» την καλή εμφάνιση και τον... Ελ Αραμπί!
Αρκετά απειλητικός ανά διαστήματα ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τη Νόρντζελαντ (14/07, 1-1), με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βρίσκει και πάλι δίχτυα.
Ο Ολυμπιακός «έμεινε» στο 1-1 (14/07) απέναντι στη Νόρντζελαντ, αλλά ο προπονητής του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχει λόγους για να νιώθει ικανοποιημένος.

Στο δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους είδε τους παίκτες του να βγάζουν ενέργεια, να έχουν τον έλεγχο του ματς, να απειλούνται ελάχιστα, αλλά και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σκοράρει για τρίτη φορά σε μόλις δύο φιλικές αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

«Παρών» στο φιλικό και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Εσιέν.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησε πρώτος στο 14ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Η προσπάθειά του, ωστόσο, αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ των Δανών. Το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνέχισε να πιέζει σωστά, να κυκλοφορεί την μπάλα, αλλά η Νόρντζελαντ βρήκε το γκολ, κόντρα στη ροή του ματς.

Ο Ροντινέι έκανε το πέναλτι, με τον Ίνγκβαρτσεν να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, να ευστοχεί και να «γράφει» το 1-0 στο 43ο λεπτό.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο 2ο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να αντιδρά και να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 55', με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα και ο σέντερ φορ των Πειραιωτών με κεφαλιά από κοντά, διαμόρφωσε το 1-1.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης, μιας και το φοβερό σουτ του Μπουτούτσι στο 87', σταμάτησε στο δοκάρι.

Η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Μπα, Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπιέλ, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0