Football Talk

ΑΕΚ: Το συμβόλαιο του Πισάρο και η άφιξή του (video)

ΑΕΚ: Το συμβόλαιο του Πισάρο και η άφιξή του (video)
Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, η λύση κοινή συναινέσει και η άφιξη μέσω Ελβετίας.
Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Οι προσπάθειες της ΑΕΚ να φέρει στην Ελλάδα τον αρτίστα Ροδόλφο Πισάρο, απέδωσαν καρπούς το βράδυ της Πέμπτης (13/07). Η «Ένωση» γνωστοποίησε την απόκτηση του 29χρονου Μεξικανού άσου, προσθέτοντας ένα επιθετικό «όπλο», γνώριμο για τον Ματίας Αλμέιδα, το οποίο και ήθελε πολύ στη φαρέτρα του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του BN Sports, o Ροδόλφο Πισάρο θα φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (16/07) μέσω Ζυρίχης. Μετά από την άφιξή του στη χώρα μας και την απαραίτηση ξεκούραση, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών, με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Ως προς τις απολαβές του, τα ΜΜΕ του Μεξικού τόνιζαν πως θα βρίσκονται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ανά έτος, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Δεδομένα, η ΑΕΚ απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο Ματίας Αλμέιδα, θα δώσει επιπλέον στοιχεία στο παιχνίδι της και όλα αυτά, δίχως να χρειαστεί να καταβάλει χρήματα στην Ίντερ Μαϊάμι, μετά την από κοινού λύση του συμβολαίου του.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0