Football Talk

Ισπανία U19 - Ιταλία U19 2-3: Ο Λιπάνι έκρινε το «θρίλερ» και έστειλε την… Σκουάντρα Ατζούρα στον τελικό

Ισπανία U19 - Ιταλία U19 2-3: Ο Λιπάνι έκρινε το «θρίλερ» και έστειλε την… Σκουάντρα Ατζούρα στον τελικό

Ο ημιτελικός για το EURO U19 ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία «έκρυβε» πολλές εκπλήξεις, γκολ και ανατροπές. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» κατάφερε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού να πάρει το… εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Τα «πιτσιρίκια» της Ισπανίας και της Ιταλίας… κονταροχτυπήθηκαν στα ημιτελικά του EURO U19, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Σε ένα παιχνίδι με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ η Ιταλία ήταν αυτή που κατάφερε στο τέλος να πάρει το «εισιτήριο», εκεί που την περιμένει ήδη η Πορτογαλία.   

Ο Εσπόσιτο στο 8ο λεπτό έκανε αισθητή την παρουσία του πιάνοντας μία εξαιρετική κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, με τον αντίπαλο κίπερ να αντιδράει υποδειγματικά στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 52ο λεπτό ο Ιγκνάτο με ένα εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους Ιταλούς.

Η απάντηση δεν άργησε και ο Μπαρμπέρα εκμεταλλέυτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθετη πάσα του Πέρες κάνοντας με άνεση το 1-1.

Ο Πισίλι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του μετά από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και με ένα ακόμη πιο ωραίο τελείωμα για το 2-1.

Στο 74’ ο Γκασιορόσκι κατέβασε υπέροχα την μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον κίπερ για το 2-2.

Το παιχνίδι τελικά το έκρινε ο Λιπάνι στο 85ο λεπτό για το 3-2 «χαρίζοντας» στην χώρα του μία τεράστια νίκη και μαζί την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Εικόνα

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0