Football Talk

Σαχτάρ Ντόνετσκ Κ19 – ΑΕΚ 0-2: Νίκη με τα… δεύτερα, γκολ οι Μαχαίρας και Ραντόνια (video)

Σαχτάρ Ντόνετσκ Κ19 – ΑΕΚ 0-2: Νίκη με τα… δεύτερα, γκολ οι Μαχαίρας και Ραντόνια (video)

Η ΑΕΚ επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, και συγκεκριμένα της ομάδας Κ19, με τον Ματίας Αλμέιδα να χρησιμοποιεί τελείως διαφορετική σύνθεση. Η αποβολή του Κώστα Γαλανόπουλου από το 8’ δεν στοίχησε στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι πήραν τη νίκη με σκόρερ τους Θεοδόση Μαχαίρα και Βεντάντ Ραντόνια.

Με τον ίδιο τρόπο που εξελίχθηκε το πρώτο φιλικό της ημέρας, κύλησε και το δεύτερο, με την ΑΕΚ να επικρατεί αρχικά με 5-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ και στη συνέχεια με 2-0 της ομάδας Κ19 των Ουκρανών. Ο Ματίας Αλμείδα έδωσε ευκαιρία σε πολλούς νέους παίκτες και είδε τους Μαχαίρα και Ραντόνια να πετυχαίνουν τα δύο γκολ.

Οι εντάσεις που υπήρξαν από το πρώτο ματς και τις δύο κόκκινες κάρτες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να αποβάλλεται στο 8ο λεπτό για σπρώξιμο σε αντίπαλο, ο οποίος τον μάρκαρε με άσχημο τρόπο.

Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 34’ με τον Μαχαίρα. Ο Μίλαντ Μοχαμαντί του έστρωσε τη μπάλα μερικά μέτρα έξω από την περιοχή και εκείνος εκτέλεσε υπέροχα για το 1-0.

Μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Κοσίδης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, αλλά τα γκολ του ακυρώθηκαν για οφσάιντ, ενώ σημάδεψε και το οριζόντιο δοκάρι με ένα τρομερό σουτ.

Κατάφερε, όμως, να συνεισφέρει στην ΑΕΚ, μοιράζοντας μία ασίστ στο 58ο λεπτό για τον Ραντόνια, ο οποίος έκανε την κοντινή προβολή και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0