Football Talk

ΑΕΚ σε Super League: «Ενημερώστε μας για τις οικονομικές απολαβές του κ. Κλάτενμπεργκ ανά μήνα»

ΑΕΚ σε Super League: «Ενημερώστε μας για τις οικονομικές απολαβές του κ. Κλάτενμπεργκ ανά μήνα»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτελεί εδώ και περίπου έναν χρόνο τεχνικός σύμβουλος και εκπαιδευτής διαιτησίας της Super League. Η ΑΕΚ με επιστολή της στο προεδρείο ζήτησε να μάθει τις οικονομικές απολαβές και τις υπηρεσίες που παρέχει ο Αγγλος.

Η ΑΕΚ είχε δηλώσει από πέρσι την αντίθεση της σχετικά με την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την Super League, με τον Άγγλο πρώην αρχιδιαιτητή να αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή διαιτησίας.

Με αφορμή του Δ.Σ. της Πέμπτης και της γενικής συνέλευσης, η «Ένωση» έστειλε επιστολή στην λίγκα ζητώντας να μάθει τις οικονομικές απολαβές αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά η επιστολή της ΑΕΚ:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως είναι γνωστό στις 2.8.2022 ανακοινώσατε την πρόσληψη του κ. Κλάτενμπεργκ ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας.

Έκτοτε και παρά την παρέλευση σχεδόν ενός έτους, ουδεμία ενημέρωση έχει δοθεί στα μέλη του Συνεταιρισμού τόσο σχετικά με τους όρους της συναφθείσας σύμβασης (εύρος παρεχόμενων υπηρεσιών, εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων και έλεγχος αυτών, οικονομικές απολαβές με πλήρη και σαφή αιτιολογία κλπ).

Παρακαλούμε για την παροχή επαρκών διευκρινίσεων σχετικά με τα ανωτέρω και τη χορήγηση.

Α) αντιγράφου της συναφθείσας σύμβασης.

Β) αναλυτικής κατάστασης των παρασχεθεισών υπηρεσιών του κ. Κλάτενμπεργκ

Γ) αποδεικτικά στοιχεία των παρασχεθεισών υπηρεσιών.

Δ) οικονομικές απολαβές του κ. Κλάτενμπεργκ ανά μήνα από 2.8.2022 μέχρι και σήμερα».


www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0