Football Talk

Ροντινέι: «Να αποδείξω πως αξίζω μια θέση στον Ολυμπιακό»

Ροντινέι: «Να αποδείξω πως αξίζω μια θέση στον Ολυμπιακό»
Ο Ροντινέι μίλησε στους δημοσιογράφους που έχουν ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία.
 
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία και ο Ροντινέι μίλησε για τους στόχους που έχει για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού:
 
Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία:
 
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η προετοιμασία σου δείχνει το δρόμο για όλη τη χρονιά, για το πως θα δουλέψουμε στη σεζόν. Προσωπικά νιώθω καλά και δουλεύω σκληρά ώστε να είμαι έτοιμος όταν θ' αρχίσουν τα ματς».
 
Για την φιλοσοφία του Μαρτίνεθ:
 
«Δουλεύουμε διάφορα με τον προπονητή. Όταν αλλάζεις προπονητή πάντα αλλάζουν αρκετά πράγματα. Αυτό που μας ζητάει είναι η πίεση στον αντίπαλο όταν χάνουμε την κατοχή μπάλας. Πιστεύω ότι έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε αυτό, ταιριάζει με το σύνολο παικτών που είμαστε στην ομάδα».
 
Για τον ανταγωνισμό στην ομάδα:
 
«Σε κάθε ομάδα που ήμουν στην καριέρα μου πάντα πάλευα για τη θέση μου. Είμαι έμπειρος, είμαι 31 ετών, τα έχω δει όλα και πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορώ να αποδείξω ότι αξίζω μια θέση στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μετράει είναι τι κάνω στο γήπεδο, όχι τα λόγια. Είναι σημαντικό που ήρθαν παίκτες (σ.σ.: Ιμπόρα και Κίνι) που φέρνουν ανταγωνισμό σε κάποιες θέσεις. Μόνο με δουλειά σε προπονήσεις και παιχνίδια θα δείξουμε τι αξίζουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0