Football Talk

Euro U19: Φινάλε με βαθμό για την Εθνική Νέων – Ισπανία και Νορβηγία προκρίθηκαν στα ημιτελικά (video)

Euro U19: Φινάλε με βαθμό για την Εθνική Νέων – Ισπανία και Νορβηγία προκρίθηκαν στα ημιτελικά (video)

Η Εθνική Νέων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Euro U19 παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ισλανδία, σε ένα παιχνίδι δίχως σκορ (0-0). Παράλληλα, χωρίς τέρματα έληξε και η άλλη αναμέτρηση του ομίλου, ΝορβηγίαΙσπανία, και αμφότερες εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο τρίτο και τελευταίο της ματς στο θεσμό, η Εθνική Νέων πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, τόσο στο σύστημα όσο και στους παίκτες. Μετά τις δύο «βαριές» ήττες που προηγήθηκαν, η Ελλάδα κατάφερε και πήρε έναν βαθμό απέναντι στην Ισλανδία (0-0), ενώ το ίδιο σκορ σημειώθηκε και στον αγώνα της Νορβηγίας με την Ισπανία και αμφότερες προκρίθηκαν στους «4».

Η Εθνική μας ομάδα απείλησε πρώτη, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Στέφανο Τζίμα. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Μολονότι, η Ισλανδία ήθελε μόνο την νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που είχε, δεν απείλησε περισσότερο από την Ελλάδα με τις τελικές να είναι τέσσερις έναντι τριών στον στόχο.

Παράλληλα, στο άλλο ματς η αδιάφορη Ισπανία συμβιβάστηκε με τη Νορβηγία και το 0-0 δίνει σε αμφότερες την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία και την Πορτογαλία αντίστοιχα.

Η σύνθεση της Ελλάδας:

(Τάσος Θέος): Μοναστηρλής, Κεραμίτσης, Καλογερόπουλος, Προδρομίτης, Τσίκος, Σπυράκος, Αποστολάκης, Κυριόπουλος, Νικολάου, Γκούμας, Τζίμας

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0