Football Talk

Ντανίλο Ασπρίγια παίκτης Μπεϊτάρ Ιερ.: «Κάθε μέρα εδώ κάνει την επιθυμία μου να φύγω ακόμη πιο δυνατή»

Ντανίλο Ασπρίγια παίκτης Μπεϊτάρ Ιερ.: «Κάθε μέρα εδώ κάνει την επιθυμία μου να φύγω ακόμη πιο δυνατή»

Τα προβλήματα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δεν έχουν σταματημό καθώς ένας εκ των πρωταγωνιστών της περσυνής σεζόν, ο Ντανίλο Ασπρίγια δηλώνει δημόσια πλέον την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τα χαμόγελα στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πολλά και πλατιά καθώς η προσεχώς αντίπαλος του για τα προκριματικά του Europa Conference League, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχει φτάσει την εσωστρέφεια σε… άλλο επίπεδο.

Όπως σας είχε ενημερώσει το BN Sports, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της ισραηλινής ομάδας είναι πολύ κοντά στην... πόρτα της εξόδου. Ο Ντανίλο Ασπρίγια είναι ένα από τα βαριά «χαρτιά» στην επίθεσης της Μπεϊτάρ και ο 4ος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος στο Ισραήλ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός σε tweet που δημοσίευσε δήλωσε:

«Κάθε μέρα εδώ κάνει την επιθυμία μου να φύγω ακόμη πιο δυνατή»

 εικόνα_Viber_2023-07-09_23-59-10-018.jpg

Σαφώς και η δήλωση αυτή δεν άρεσε στους οπαδούς της ομάδας με τα σχόλια από κάτω να είναι αρκετά οργισμένα. Ο ίδιος ο Ασπρίγια όμως δεν «θίχτηκε» αλλά αντιθέτως απαντούσε καυστικά στους επικριτές του.

εικόνα_Viber_2023-07-09_23-59-10-210.jpg

εικόνα_Viber_2023-07-09_23-59-10-124_1.jpg

Για να ηρεμήσει τα «πνεύματα» η Μπεϊτάρ ανέφερε πως στο επόμενο παράπτωμα, ο Ντανίλο θα δεχθεί ένα «τσουχτερό» πρόστιμο, ενώ το tweet σαφώς σβήστηκε από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0