Football Talk

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: «Περίπατος» και κόντρα στους Κύπριους με πολυτιμότερους Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς (video)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: «Περίπατος» και κόντρα στους Κύπριους με πολυτιμότερους Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς (video)

Ακόμα μία καλή εμφάνιση από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που επικράτησε εύκολα με 3-1 κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, στο πλαίσιο του πέμπτου και τελευταίου του φιλικού τους στην Αυστρία (9/7).  

Ο Παναθηναϊκός είχε μπει πιο σίγουρος στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε τα πατήματά του πολύ πιο γρήγορα από τους αντιπάλους του. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην βρήκαν το γκολ, ωστόσο οι «πράσινοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες και παρουσίασαν μία καλή εικόνα, ανάλογη των προηγούμενων. 

Στο 40ο λεπτό ο ΠΑΟ είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Μαντσίνι. Ο 26χρονος Αργεντίνος βγήκε σε ένα τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της Λάρνακας αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει καθώς εκείνος έδιωξε σε κόρνερ.    

Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν για τα αποδυτήρια και το σκορ παρέμενε στο 0-0.

«Βροχή» γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.! Στο 48’ ο Μλαντένοβιτς βρήκε πολύ ωραία την μπάλα ύστερα από πάσα του Παλάσιος και την έστειλε στα δίχτυα της ΑΕΚ Λάρνακας για το 1-0.

Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Βαγιαννίδης επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο ήταν εύστοχο και διεύρυνε το σκορ σε 2-0 υπέρ των «πρασίνων».


Δεν είχαν συμπληρωθεί ακόμα πέντε λεπτά από το δεύτερο γκολ και ο Γερεμέγεφ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (63’). Ο Σουηδός φορ παραλίγο να αστοχήσει διότι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά η μπάλα τελικά του έκανε τη χάρη και κατέληξε εντός της εστίας των αντιπάλων.


Η ΑΕΚ Λάρνακας απάντησε άμεσα στο τρίτο γκολ με τον Λόπες να νικάει τον Λοντίγκιν με πλασέ (65’).     


Οι Κύπριοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά στο σκορ απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που έπαιζε καλή άμυνα και τελικά, το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του έχοντας κάνει πέντε εμφανίσεις με πολύ θετικό πρόσημο.   

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0