Football Talk

Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο 2-1: Στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ, «έλαμψε» ο Ελ Αραμπί!

Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο 2-1: Στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ, «έλαμψε» ο Ελ Αραμπί!

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό, στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν με 2-1 της Σλοβάτσκο, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας τους στην Αυστρία.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις φιλικές, αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός, με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν με 2-1 της Σλοβάτσκο, στο ντεμπούτο του νέου προπονητή τους, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

 

Ο Ισπανός προπονητής είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικό ρυθμό και το πρώτο δείγμα κρίνεται θετικό, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να αναδεικνύεται κορυφαίος της συνάντησης.

Μπορεί να μην σκόραρε στο 15ο λεπτό, στην πρώτη του προσπάθεια στη συνάντηση, όμως με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Μαροκινός έγινε ο τέταρτος διαφορετικός «ξένος» του Ολυμπιακού, που «λύνει» τον «γόρδιο δεσμό» στην εκάστοτε σεζόν.

Άνοιξε το σκορ με χαρακτηριστική ευκολία, έπειτα από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, για να φτάσουμε στο 44’ και ο ίδιος παίκτης να κάνει δύο τα γκολ της ομάδας του.

Πήρε τη μπάλα με τη μία από τον Κώστα Φορτούνη, πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά στο ματς, δίνοντας στον Ολυμπιακό ένα ασφαλές προβάδισμα για τη νίκη.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μείωσαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους, χάρη σε γκολ του Γιουρόσκα στο 48’, ο ρυθμός έπεσε και ο Μαρτίνεθ προέβη σε αρκετές αλλαγές, οι οποίες δεν «αλλοίωσαν» τη θετική εικόνα των «ερυθρολεύκων».

Δίχως πολλές καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και υπό αυτές τις συνθήκες, ο Ολυμπιακός κερδίζει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2021, όταν και είχε επιβληθεί της Φορτούνα Σιτάρντ με το ίδιο σκορ, με ανατροπή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0