Football Talk

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ 2-1: «Διπρόσωπη» εμφάνιση και πρώτη φιλική ήττα στη σεζόν!

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ 2-1: «Διπρόσωπη» εμφάνιση και πρώτη φιλική ήττα στη σεζόν!

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον «Δικέφαλο» να ηττάται για πρώτη φορά φέτος, από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με 2-1.

Ουδείς μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, αναλογικά με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του, με φόντο την επόμενη σεζόν, με τους Θεσσαλονικείς να ηττώνται με 2-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, παρουσιάζοντας μία εικόνα «ναι μεν, αλλά…».

Δεν ξεκίνησαν καλά στο ματς, το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό μέχρι και τη συμπλήρωση 20 λεπτών, αλλά κατέγραψαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν στο 27’, ο Μπράντον δεν κατάφερε να κάνει το 1-0 από πλεονεκτική θέση.

Οι Ολλανδοί απάντησαν πέντε λεπτά μετά, με τον Νέσμπεργκ να βρίσκει απάντηση στο πλασέ του Σόου, αλλά εν τέλει, άνοιξαν το σκορ στο 35o λεπτό. Μετά από κόρνερ η μπάλα πήγε στον Κάιπερς που έκανε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σόου άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, το αγωνιστικό προφίλ των παικτών του Λουτσέσκου βελτιώθηκε και η ισοφάριση έλαβε χώρα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ύστερα από εξαιρετική κεφαλιά του Σβαμπ.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε από το 48΄ και μετά, αναζήτησε την ολική ανατροπή, αλλά εν τέλει «πλήρωσε» ακριβά τη μοναδική καλή στιγμή των τυπικά γηπεδούχων στην επανάληψη.

Σκόρερ αναδείχθηκε ο Αντεκάνιε στο 79’, με όμορφο σουτ, ο οποίος έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό σκορ της συνάντησης, σηματοδοτώντας την πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ανησυχία για τον Ντάγκλας Αουγκούστο, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά πριν συμπληρώσουμε μισή ώρα στο ματς, πρόλαβε πάντως τα χειρότερα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

 

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (62’ Βιεϊρίνια), Έκονγκ (46’ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ (46’ Μιχαηλίδης), Ράφα Σοάρες (62’ Τσαούσης), Τσιγγάρας 962’ Γιαξής), Αουγκούστο (29’ Σβαμπ), Τάισον (71’ Π. Τζίμας), Μουργκ (62’ Βρακάς), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Κωνσταντέλιας), Τόμας (46’ Γκορντεζιάνι).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0