Football Talk

Στις 16 Ιουλίου η φαντασμαγορική παρουσίαση του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι!

Στις 16 Ιουλίου η φαντασμαγορική παρουσίαση του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι!
Λιγότερες από δέκα μέρες έμειναν για την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι, σε ένα μεγαλοπρεπές event με τίτλο «The Unveil». Μαζί του θα βρίσκεται πιθανότητα και ο (εκ νέου) συμπαίκτης τoυ, Σέρχιο Μπουσκέτς.
Η μέρα που όλοι περιμένουν πλησιάζει και οι άνθρωποι της Ίντερ Μαϊάμι φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρεις. Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για χάρη του MLS έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους φίλους του αθλήματος, σε μια μεταγραφή με... κρότο. Τότε, το 2007 ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, πλέον ο «Pulga».

Η μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι ήταν γνωστή εδώ και καιρό όμως πλέον είδε το φως της δημοσιότητας και η ημερομηνία της φαντασμαγορικής του παρουσίασης και αυτή δεν αργεί.
Πιο συγκεκριμένα το μεγαλοπρεπές σόου με τίτλο «The Unveil» θα λάβει χώρα στο γήπεδο της ομάδας την 16η του Ιουλίου (17η για την Ελλάδα, 02:30) σε μία τελετή που άπαντες θα έχουν στραμμένα τα βλέμματα πάνω της.

Στο πλάι όμως του Λιονέλ Μέσι, όπως τονίζει το «ESPN», θα βρίσκεται πιθανότατα και ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Τα πρώτα λόγια των δύο «αστέρων», αντιτουριστικών και μη, happenings και πολλές άλλες εκπλήξεις ετοιμάζουν οι άνθρωποι της Ίντερ Μαϊάμι για τη σπουδαιότερη βραδιά στην ιστορία του συλλόγου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0