Football Talk

«Θεούλης» φίλος της Αργεντινής - Αναπαρέστησε το Κύπελλο του Mundial με το πόδι του και το βραβείο του MVP του Μέσι με... κουτάλα!

«Θεούλης» φίλος της Αργεντινής - Αναπαρέστησε το Κύπελλο του Mundial με το πόδι του και το βραβείο του MVP του Μέσι με... κουτάλα!
Θέλεις να νιώσεις για λίγο Μέσι και να φιλήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο για το οποίο τόσο πολύ προσπάθησες αλλά είσαι ένας ταπεινός υποστηρικτής της «αλμπισελέστε» και τίποτα παραπάνω; Μπορείς εύκολα αν έχεις λίγο φαντασία και ο εν λόγω φίλος του ποδοσφαίρου φαίνεται πως διαθέτει μπόλικη από δαύτη.
Τι κι' αν έχουν περάσει 8 περίπου μήνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί με την Αργεντινή να «στρογγυλοκάθεται» στο θρόνο και το Λιονέλ Μέσι να εξιλεώνεται; Οι φίλοι της «αλμπισελέστε» ζουν ακόμα το δικό τους... παραμύθι. Μόνο που ο συγκεκριμένος οπαδός μάλλον το τερμάτισε.

Έχοντας «σφινωμένη» στο μυαλό του τη viral φωτογραφία του «Pulga» - με το βραβείο του MVP ανά χείρας - να φιλά την πολύτιμη κούπα, έφερε τις συνθήκες στα... μέτρα του και ιδού το αποτέλεσμα.
Με τη χρήση ενός tape μετέτρεψε τη λευκή μπλούζα του στη ριγωτή της Εθνικής Αργεντινής, πήρε την κατάλληλη στάση, έβαψε το πόδι του με χρυσό σπρέι και με μια ίδιου χρώματος κουτάλα, μπήκε στα... παπούτσια του Λίο. Απίθανος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0