Football Talk

Βόλος: Ομάδα που κερδίζει, αλλάζει και ξανακερδίζει (;)

Βόλος: Ομάδα που κερδίζει, αλλάζει και ξανακερδίζει (;)

«Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς» στο Βόλο με τους Θεσσαλούς να… ξηλώνουν για ένα ακόμα καλοκαίρι, ό,τι έχτιζαν το χειμώνα. Κι’ όμως οι έως τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι δείχνουν πως μόνο τυχαία δεν έχει έρθει η σταθερή αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα.

Σχετικά Άρθρα

O εγκέλαδος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας δεν έχει σταματήσει να προκαλεί τις αναταράξεις του, με το μεταγραφικό «πυρετό» καλά να κρατεί στους Βολιώτες. Ήξεις, αφίξεις, νέος χορηγός και πίστη πως η περσινή πορεία μέχρι τα playoffs μόνο τυχαία δεν ήταν.

Από το άρμα του Κώστα Μπράτσου, άλλοι πηδούν και άλλοι ανεβαίνουν. Συνήθως φιλόδοξοι στη δεύτερη κατηγορία που ψάχνουν το κουμπί που λέει με κόκκινα – σαν τα χρώματα της ομάδας – restart. Και η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει ότι ο Βόλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Με την ομάδα να ξεκινάει σιγά σιγά την προετοιμασία της στα ορεινά του νομού, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν φροντίσει να συνθέσουν από νωρίς το παζλ της επόμενης σεζόν. Φυσικά και το πρώιμο του καλοκαιριού επιτρέπει σε κάποια κομμάτια αυτού του παζλ να λείπουν παρόλα αυτά η ουσία των μεταγραφικών προσθηκών και η ταχύτητα αυτών είναι αξιοπρόσεκτες. Το BN Sports τραβάει την… κουρτίνα και ρίχνει «φως» στο αλλαγμένο ρόστερ των Θεσσαλών.

Για απλωμένο… τραχανά έκανε λόγο στις δηλώσεις του στις αρχές του καλοκαιριού ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αχιλλέας Μπέος, προαναγγέλλοντας μεταγραφές με το «τσουβάλι». Ο πρόεδρος της ομάδας και δήμαρχος της πόλης μίλησε για 15-17 μεταγραφές και έτσι όπως δείχνει το κοντέρ, δεν απέχει και πολύ. Ανάμεσα σε αυτές και η έλευση ενός καινούργιου και μεγάλου χορηγού όπως η Novibet.

Η πόρτα της εξόδου άνοιξε μόλις έπεσαν οι τίτλοι τέλους της περασμένης, άκρως πετυχημένης, χρονιάς με τους Οτζέγκοβιτς, Τσιρίνος, Μεσκίδα, Σι και Αυγερινό να αποχαιρετούν. Και κάπου εκεί ξεκίνησαν η μεταγραφολογία και οι προσθήκες.

Το «βαρύ κανόνι» του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μωραϊτης μαζί με τον φέρελπι αριστερό μπακ από την Κύπρο Κωνσταντίνο Καραγιάννη πρόσθεσαν αρχικά οι Βολιώτες στο έμψυχο δυναμικό τους για να στραφούν και στη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο εκλεκτός για να «κλειδαμπαρώσει» το ρόλο του και να επιχειρήσει να μπει στα… γάντια του Μπόρις Κλέιμαν ήταν ο 27χρονος Σέρβος, Ιβάν Κόστιτς ο οποίος έβγαζε το «ψωμί» του στην Κύπρο και την Ένωση Νέων Παραλιμνίων μέχρι πρότινος. Ο Γιώργος Μύγας, δεξί μπακ του Ιωνικού προκρίθηκε για τα άκρα της άμυνας ενώ ο στόπερ βρέθηκε στο πρόσωπο του Σλοβάκου, Ντομινίκ Κρούζλιακ που έπαιζε το πλάι του Σπύρου Ρισβάνη στη ΝτουναΪσκα

Οι μεταγραφές όμως είχαν και συνέχεια και μάλιστα ηχηρή για τα ελληνικά δεδομένα και το μέγεθος του κλαμπ, με τον 26χρονο μέσο, Νεμάνια Γκλάβτιτς, να γίνεται και αυτός μέρος του συνόλου. Η συνέχεια της ενίσχυσής ήρθε από Πειραιά μεριά και τον Φώτη Κίτσο, επιλογή που φαντάζει win-win και για τις δύο πλευρές. Στο ίδιο μήκος κύματος και η προσθήκη του ικανότατου πορτιέρε, Μάριου Σιαμπάνη από τον Άρη ενώ ο…χορός συνεχίστηκε με την ανακοίνωση του Σάμουελ Μραζ.

Με λίγα λόγια, μέσα σε διάστημα 1μιση μήνα, ο Βόλος έχει διανύσει πάνω από του δρόμου τα μισά ως προς την ενίσχυσή του καθώς όπως λέει και η ρήση: «Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Ήδη, πριν καλά καλά φτάσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ο Βόλος έχει υπογράψει 9 παίκτες και έπεται και συνέχεια.

 

Τερματοφύλακες: Σιαμπάνη, Κόστιτς

Αμυντικοί: Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Φώτης Κίτσος, Γιώργος Μύγας, Ντομινίκ Κρούζλιακ

Μέσοι: Νεμάνια Γκλάβτσιτς

Επιθετικοί: Παναγιώτης Μωραΐτης και Σάμουελ Μαρζ

 

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0