Football Talk

Ελλάδα – Ισπανία 0-5: Δεύτερη ήττα – σοκ με «πεντάρα» από του Ίβηρες (video)

Ελλάδα – Ισπανία 0-5: Δεύτερη ήττα – σοκ με «πεντάρα» από του Ίβηρες (video)

Η Εθνική ομάδα νέων υπέστη ακόμα μία βαριά ήττα στο Euro U19 (7/7), αυτή τη φορά από την Ισπανία, η οποία «διέλυσε» τους Έλληνες σκοράροντας πέντε γκολ!

Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει τους νεαρούς Ισπανούς, οι οποίοι σημείωσαν όχι ένα και δυο, αλλά πέντε γκολ εις βάρος των νεαρών παικτών της Εθνικής μας ομάδας!

Στο πρώτο ημίχρονο οι «φούρια ρόχα» προηγούνταν ήδη με 4-0 μετά από γκολ των Μπαρμπέρα (11’), Άνχελ (14’), και Παλάσιος (17’)  και χρειάστηκαν έξι μόνο λεπτά για να πάρουν αυτό το πολύ μεγάλο προβάδισμα  απέναντι στους αντιπάλους τους.


Ένα τέταρτο γκολ, μία ανάσα πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου (45+1’), από τον 18χρονο Μπαρμπέρα έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που δεν είχε καμία ελπίδα ώστε να ανατρέψει το ματς.  

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Έλληνες να μην μπορούν να  βρουν δίχτυα μειώνοντας τη μεγάλη διαφορά στο σκορ. Ο Κάσας στο 57’ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Εθνικής διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 0-5.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0