Football Talk

Καραλής: «Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι ‘Λαζαροι’ - Τι έγινε με τον Πινέδα;»

Καραλής: «Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι ‘Λαζαροι’ - Τι έγινε με τον Πινέδα;»

Ο Γιάννης Καραλής, με μία δημοσίευσή του στο Instagram, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα και τις κρούσεις που είχε από την Αγγλία, προκειμένου να μην καταλήξει στην ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Ο Γιάννης Καραλής, o σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, έκανε μία δημοσίευση στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα και στις προσπάθειες που έγιναν για να καταλήξει στην Αγγλία και όχι στην «Ένωση».

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με stories που δημοσίευσε στο Instagram, έκανε λόγο για «ενέδρα» των ανθρώπων της ΑΕΚ στον Μπακαμπού, ώστε να τον πείσουν να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιάννη Καραλή:

«Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι..."Λαζαροι"!!! Μαααααλιστα...

Αφού όμως τους αρέσει το παιχνιδάκι των "αποκαλύψεων", πάμε:

α) ΠΟΙΟΣ πρόσφερε 8 μύρια (10 με τα bonus) για τον Pineda, ώστε να ΜΗΝ τον αγορασει η ΑΕΚ και να τον πάνε Αγγλία; (Λεπτομέρεια: Πριν τις 30/6 ΔΕΝ ήταν ελεύθερος).

β) Διπλά ή τριπλά έταζαν προμήθεια στον ατζέντη του για να "χαλάσει" την παραμονή στην ΑΕΚ;

γ) Ποιος επέμενε να ΜΗΝ μπει ο όρος για "μη δανεισμό στον ΟΣΦΠ", που έβαζε στο τραπέζι ο μάνατζερ του Μεξικανού ως προαπαιτούμενο;

Και για να τελειώνουμε με τα ερυθρόλευκα στρουμφάκια:

Τα συγχαρητήρια που θυμάμαι εγώ ήταν μετά τον τελικό του κυπέλλου. Γιατί κάπως έτσι αντί να τρέχουν και να μην φτάνουν έχουν λίγο χρόνο παραπάνω μπας και...σουλουπωθουν.

Υ.γ Και στην τελική, η ΑΕΚ τον Πινέδα, που τον ήθελε, τον κράτησε εδώ.

Ο Μακαμπου, που τον ΘΕΛΑΤΕ, πήγε στο Ντουμπάι!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0