Football Talk

Σκρίνιαρ: «Από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο η Παρί»

Σκρίνιαρ: «Από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο η Παρί»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρί έκανε ο Σλοβάκος αμυντικός. Ο Σλοβάκος εξέφρασε τη χαρά του που θα είναι πλέον Παριζιάνος, ενώ τόνισε το πόσο εύκολη ήταν η απόφασή του να πει «ναι» στην πρόταση που δέχθηκε.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω πολύ καλά και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Η Παρί είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και μεγάλης κλάσης παίκτες και φανταστικούς οπαδούς.

Ήταν μια απλή απόφαση. Όταν μια ομάδα σαν την Παρί σε θέλει, η απόφαση είναι πολύ γρήγορη. Όταν έμαθα ότι είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ, ήμουν πολύ χαρούμενος. Έχω δει πολλούς αγώνες της Παρί, νομίζω ότι όλοι παρακολουθούν παιχνίδια της Παρί και όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές εδώ. Ξέρω ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, πήρα την απόφαση σε ένα λεπτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου και να τους συναντήσω όλους στην ομάδα».


Προς το τέλος της σεζόν δεν έπαιζες, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι τώρα;

«Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για εμένα, είχα τραυματιστεί, είχα πρόβλημα στην πλάτη. Αλλά σήμερα όλα είναι καλύτερα, νιώθω πολύ καλά. Έπαιξα δυο ματς με την εθνική Σλοβακίας, οπότε είμαι έτοιμος. Μετά την αποκατάσταση μου, δεν σταμάτησα να προπονούμαι και έτσι είμαι στο 100% και ακόμη περισσότερο».

Για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Σλοβάκος στην ιστορία της ομάδας:

«Ναι! Το είδα και είναι πολύ όμορφο για εμένα, δεν έχω παίξει ακόμα και ήδη πάω να μπω στην ιστορία της ομάδας. Το έμαθα όταν υπέγραψα και ήταν κάτι που με έκανε περήφανο και για μένα και για την οικογένειά μου αλλά και για την χώρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό είναι ακόμα η αρχή».
www.bnsports.gr


Τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα φοράει μέχρι το 2028 ο Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0