Football Talk

Το BN Sports στην Αυστρία με τον Ολυμπιακό: Η πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Μιλς (video)

Το BN Sports στην Αυστρία με τον Ολυμπιακό: Η πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Μιλς (video)
Την πρώτη του προπόνηση επί αυστριακού εδάφους πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός.
Αποστόλη BN Sports, Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στην Αυστρία και το Μιλς του Τιρόλο (10 χιλιόμετρα από το Ίνσμπρουκ), εκεί που θα πραγματοποιήσει για τις επόμενες δύο βδομάδες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 

προπονηση-2.jpg   

Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα πιάσανε δουλειά, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται το πρωί (ξεκίνησε 10 η ώρα τοπική). Συνολικά η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές, με τους 22 από αυτούς να προπονούνται κανονικά.

προπονηση-3.jpg

Ο 23ος, είναι ο Χουάνγκ, ο οποίος επέστρεψε τελευταίος απ' την άδεια που είχε πάρει λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική του ομάδα και για την ώρα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.



Η σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ και των βοηθών του έχει ξεκινήσει και φαίνεται το πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία για τον Ισπανό, από τη στιγμή που είχε βάλει διπλές προπονήσεις στο Ρέντη τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα πάντως, η προπόνηση έγινε υπό την παρουσία και του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έχει ακολουθήσει την ομάδα στην Αυστρία.



Μία μέρα που κάθε άλλο παρά καλοκαιρινή μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού την ώρα της προπόνησης είχε 15 βαθμούς, συννεφιά και βροχή. Αυτό προφανώς όμως, δεν είναι κάτι που σταμάτησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι εκτός από την πρωινή προπόνηση, θα έχουν και μία το απόγευμα.

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0