Football Talk

EURO U21: Η Ισπανία «σκόρπισε» την Ουκρανία στους… πέντε ανέμους (5-1) και στοχεύει στην κορυφή της Ευρώπης! (video)

EURO U21: Η Ισπανία «σκόρπισε» την Ουκρανία στους… πέντε ανέμους (5-1) και στοχεύει στην κορυφή της Ευρώπης! (video)

Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13’, ωστόσο αυτό μάλλον… αφύπνισε τους Ισπανούς, που «διέλυσαν» με 5-1 την Ουκρανία, κλειδώνοντας την παρουσία τους στον τελικό του EURO U21, όπου θα βρουν την Αγγλία.

Τρομερή, «μαγική» εμφάνιση από τους νεαρούς Ισπανούς! Η «φούρια ρόχα» όχι απλώς έβγαλε αντίδραση μετά το προβάδισμα των Ουκρανών, αλλά επικράτησε με το εμφατικό 5-1, πήρε την πρόκριση στον τελικό του EURO U21 κα πλέον, θα παλέψει με την Αγγλία για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου!

Μόλις στο 13’, ο Μιχάιλο Μούντικ προσέφερε ακόμα μία εντυπωσιακή στιγμή, «αδειάζοντας» τον Μπλάνκο, ενώ στη συνέχεια γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Μπονταρένκο σημάδεψε σωστά και έδωσε το προβάδισμα στους Ουκρανούς.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, ξεκίνησε η ισπανική… καταιγίδα! Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (17’), ο Αμπέλ Ρουίθ, με εξαιρετική ατομική ενέργεια, αφού πέρασε τον Τρούμπιν, έγραψε το 1-1. Η ολοκληρωτική ανατροπή ήρθε στο 24ο λεπτό, όταν ο σκόρερ του πρώτου ισπανικού τέρματος έγινε δημιουργός, με τον Σανσέτ να κάνει με δυνατό σουτ το 2-1.

Ο Μπλάνκο στο 54’, αφού οι Ισπανοί «έκρυψαν» την μπάλα, έκανε το 3-1, για να έρθει στο 48’ ο Ορόθ, έπειτα από πανέμορφη ασίστ του Μπαρενετσέα, να ανεβάσει το σκορ στο 4-1, με ένα δυνατό σουτ με αρκετά φάλτσα. Το «κερασάκι» στην πιο… γλυκιά τούρτα για την Ισπανία, έβαλε ο Σέρχιο Γκόμεθ, που με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, έγραψε το τελικό 5-1.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0