Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε κάποια καλά διαστήματα»

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε κάποια καλά διαστήματα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 4/4 στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στα καλά διαστήματα των παικτών του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, αλλά επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» έχουν ακόμα κάποια πράγματα να βελτιώσουν στο παιχνίδι τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού»:

«Ήταν ένα παρόμοιο φιλικό με το χθεσινό, αν και το σημερινό ήταν πιο δυνατό και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο νομίζω. Είχαμε καλά διαστήματα στο πρώτο μέρος και στην αρχή του δευτέρου αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Κάναμε και κάποια λάθη κυρίως στην ολοκλήρωση των επιθέσεων και θα μπορούσαμε να φανούμε πιο επικίνδυνοι. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν στο τέλος του αγώνα, ανεξαρτήτως των πολλών αλλαγών και έστω και αν είναι φιλικό ότι εμείς θα έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα.
»

Για τους Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς: «Είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και έχουν εμπειρία από τις θέσεις που αγωνίζονται, στις οποίες και έχουμε ανάγκη από αυτούς να μας προσφέρουν. Και οι δύο να μάθουν όσο πιο σύντομα μάθουν τον τρόπο σκέψη μας. Δεν είναι εύκολη κάθε αλλαγή, αλλά αυτά τα φιλικά είναι σημαντικά για να βοηθήσουν και τους δύο. Δεν έχουν θέματα φυσικής κατάστασης, ήταν στην αποστολή της Σερβίας και έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, κάθισαν μόλις λίγες ημέρες. Μέσα από τα φιλικά θα γνωρίσουν καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού μας για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0