Football Talk

EURO U21: Ξεπέρασε εύκολα με 3-0 το «εμπόδιο» του Ισραήλ και πάει για τον τίτλο η Αγγλία! (video)

EURO U21: Ξεπέρασε εύκολα με 3-0 το «εμπόδιο» του Ισραήλ και πάει για τον τίτλο η Αγγλία! (video)

Η Αγγλία δε δυσκολεύτηκε σχεδόν σε κανένα σημείο του ημιτελικού με το Ισραήλ, κέρδισε με 3-0 και πλέον, βάζει πλώρη για την κατάκτηση του EURO U21. Περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στο μεγάλο τελικό, που θα βγει από την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ουκρανία, το βράδυ της Τετάρτης (05/07, 22:00).

«Υπερηχητικοί» ήταν οι Άγγλοι απέναντι στο Ισραήλ, χωρίς να αφήσουν στον αντίπαλό τους πολλά περιθώρια να ελπίζει ότι θα μπορούσε να φτάσει στην πρόκριση. Κέρδισε με 3-0 και έτσι τα «Τρία Λιοντάρια» θα διεκδικήσουν στον τελικό το πολυπόθητο τρόπαιο του EURO U21!

Στο 13’ η Αγγλία κέρδισε πέναλτι με τον Γκόρντον, το οποίο βέβαια έφερε πολλές αντιδράσεις από την πλευρά των Ισραηλινών, ωστόσο ο Γκιμπς-Γουάιτ έστειλε την μπάλα άουτ, με το 0-0 να παραμένει. Ο ίδιος παίκτης, όμως, επανόρθωσε στο 41’, ανοίγοντας το σκορ με όμορφη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά.

Το δεύτερο τέρμα των Άγγλων ήρθε στο 63’, όταν ο Σμιθ-Ρόου γύρισε την μπάλα από δεξιά παράλληλα με το τέρμα, με τον Πάλμερ που ακολουθούσε να την στέλνει στα δίχτυα. Μπορεί να ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ, ωστόσο ύστερα από την υπόδειξη του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Άρτσερ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, γράφοντας στο 90’ το τελικό 3-0.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0