Football Talk

ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο του στόπερ, τι γίνεται με τον Κανός

ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο του στόπερ, τι γίνεται με τον Κανός
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μάλιστα «χτυπάει» τον πρώτο της στόχο! – Τι ισχύει με τον Ισπανό εξτρέμ.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ θέλει και θα πάρει και κεντρικό αμυντικό και εξτρέμ μέσα στο καλοκαίρι και τα μηνύματα, γενικά, στα μεταγραφικά της «Ένωσης» δείχνουν να είναι θετικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΑΕΚ προχώρησε τις τελευταίες ώρες και έχει μπει σε έναν καλό δρόμο για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού! Οι διαπραγματεύσεις με τον εκλεκτό για την άμυνα είναι σε πολύ καλό σημείο αυτή τη στιγμή και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες!

Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό την εδώ και καιρό πρώτη της επιλογή για την άμυνα! Έναν παίκτη που είχε εγκρίνει εξ αρχής ο Ματίας Αλμέιδα και τον έβαλε στην κορυφή της… λίστας του! Προχωράει λοιπόν η «Ένωση» και είναι σε καλό δρόμο προκειμένου να κλείσει και στόπερ.

Οσον αφορά τώρα το δημοσίευμα από την Ισπανία όπου έμπλεκε την ΑΕΚ σε μεταγραφικό σενάριο για την απόκτηση του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα… Για εξτρέμ θυμίζουμε πως η «Ένωση» έχει ως στόχο της τον Λουίς Πάλμα από τον Άρη, για τον οποίο αναμένεται να κάνει την τελική της κίνηση το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα και επειδή η μεταγραφική αγορά κρύβει εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια έξτρα μεταγραφή, εφόσον κριθεί ως ευκαιρία, αγωνιστική και οικονομική.  

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0