Football Talk

Σόμποσλαϊ: «Ο Χάαλαντ μου είπε να γίνουμε γείτονες - Είμαστε φίλοι, αλλά όχι στο Λίβερπουλ - Σίτι!»

Σόμποσλαϊ: «Ο Χάαλαντ μου είπε να γίνουμε γείτονες - Είμαστε φίλοι, αλλά όχι στο Λίβερπουλ - Σίτι!»

Τις συζητήσεις που είχε με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, λίγες ημέρες προτού υπογράφει στη Λίβερπουλ, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, ξεκαθαρίζοντας και ποιες θα είναι οι σχέσεις τους, κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων της νέας του ομάδας με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Γνωρίζονται από παλιά, ήταν εύκολο για τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ να καλέσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ και να τον ρωτήσει κάθε λογής απορία, που ενδεχομένως είχε στο μυαλό του, μερικές μέρες προτού υπογράψει στη Λίβερπουλ.

Έτσι και έγινε. Ο Ούγγρος, πρώην μέσος της Λειψίας, επισήμανε πως οι δυο τους ήρθαν σε επαφή και μάλιστα ο Χάαλαντ του είπε πως θα ήθελε να γίνουν γείτονες, αν ο Σόμποσλαϊ βολευόταν με τη χιλιομετρική απόσταση.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε την φιλική σχέση που τους διακατέχει από τα επικείμενα ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας πως αυτή θα μείνει μακριά από τις εν λόγω αναμετρήσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν και φανταστική εμπειρία για τον ίδιο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ:

«Έχουμε μιλήσει. Τόσο πολύ που ο Έρλινγκ με συμβουλεύει επίσης και ως προς το σπίτι που θα πάρω και θα μπορούσαμε κάλλιστα να γίνουμε γείτονες..

«Έμαθα από αυτόν ότι αρκετοί παίκτες ζουν στα μισά της απόστασης μεταξύ Μάντσεστερ και Λίβερπουλ, σε μια ήσυχη περιοχή.

Και φυσικά, αφήνοντας στην άκρη τη φιλία μας κατά τη διάρκεια των αγώνων Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι, θα είναι σίγουρα μια φανταστική εμπειρία να παίξουμε ο ένας εναντίον του άλλου.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0