Football Talk

Τότε ο Καραχάλιος, τώρα ο Τζίμας: Η Εθνική u-19 σκοράρει ξανά σε EURO μετά από 2920 ημέρες! (video)

Τότε ο Καραχάλιος, τώρα ο Τζίμας: Η Εθνική u-19 σκοράρει ξανά σε EURO μετά από 2920 ημέρες! (video)

Το πρώτο της γκολ σε EURO μετά από οκτώ χρόνια σημείωσε η Εθνική μας ομάδα στη Μάλτα, με τον Τζίμα να μειώνει σε 5-1 απέναντι στη Νορβηγία και να φέρνει στη μνήμη μας τον Ζήση Καραχάλιο, που ήταν ο τελευταίος που έχει πράξει κάτι ανάλογο.

Μπορεί η πρεμιέρα του EURO 2023 να μην εξελίσσεται καθόλου καλά για την Εθνική μας ομάδα u-19, η οποία βρέθηκε να χάνει με 5-0 στο ημίχρονο από τη Νορβηγία, όμως ο Στέφανος Τζήμας βρήκε τον τρόπο να… γλυκάνει έστω την πολύ κακή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Και αυτό διότι στο 52ο λεπτό, μείωσε σε 5-1 και επί της ουσίας έγινε ο πρώτος παίκτης της Εθνικής ομάδας που σκοράρει στην εν λόγω διοργάνωση μετά από οκτώ χρόνια. Όσα χρόνια δηλαδή έχουμε να βρεθούμε στο EURO της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας.

Ποιος ήταν ο τελευταίος που το είχε πράξει; Ο Ζήσης Καραχάλιος, που τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τότε, η πρεμιέρα είχε εξελιχθεί πολύ καλύτερα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο επικράτησε με 2-0 της Ουκρανίας, παρότι εν συνεχεία δεν ξανασκόραρε στο τουρνουά.


Πλέον, η ιστορία αναβιώνει, έστω και με διαφορετικό πρόσημο. Ο Τζίμας μείωσε, ο Καραχάλιος είναι ο… προ τελευταίος που σκόραρε για την ελληνική ομάδα u-19 και άπαντες αναμένουμε πλέον την 2η αγωνιστική, για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, προκειμένου να θυμηθούμε την πορεία του 2012.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0