Football Talk

Αλμέιδα, Γαλανόπουλος: «Είναι λογικό, συνεχίζουμε την πολλή δουλειά»

Αλμέιδα, Γαλανόπουλος: «Είναι λογικό, συνεχίζουμε την πολλή δουλειά»

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην φιλική αναμέτρηση με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και ηττήθηκε με 0-1 από την ομάδα της Κροατίας και ο Ματίας Αλμέιδα με τον Κώστα Γαλανόπουλο μίλησαν για το φιλικό ματς.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, δήλωσε μετά την ήττα πως είναι λογικό αυτό το αποτέλεσμα όσο η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και δοκιμάζει νέες τεχνικές.

Από την πλευρά του ο Κώστας Γαλανόπουλος, τόνισε πως υπάρχει ένα «μπούκωμα» αλλά πως η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο που χτίζει.

Δηλώσεις Ματίας Αλμέιδα:

«Είναι παιχνίδια σε περίοδο προετοιμασίας. Είναι η πρώτη εφαρμογή αυτών που δουλεύουμε. Μόλις χθες η πλειοψηφία των παικτών ενσωματώθηκε με την επιστολή. Σήμερα κάποιες στιγμές η ομάδα έδειξε αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε και κάποιες άλλες στιγμές φάνηκε ήμαστε στην προετοιμασία. Θα εκμεταλλευτούμε αυτά τα παιχνίδια για να δούμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Οπότε αυτό που πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το βλέπω σαν περίοδο προετοιμασίας και να συνεχίσουμε την πολλή δουλειά».

Δηλώσεις Κώστα Γαλανόπουλου:

«Είναι λογικό στο πρώτο παιχνίδι να υπάρχει ένα… μπούκωμα και μία κούραση. Είχαμε ένα τακτικό πλάνο, να πιέσουμε τον αντίπαλο. Δεν είχαμε ακριβώς την ίδια ενέργεια. Αλλά εντάξει,  χτίζουμε από το μηδέν και προχωράμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, την κυριαρχία και τις ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Εντάξει είναι νωρίς, δεν έχουν δουλευτεί όλα ακόμα. Ήταν ένα δικό μας λάθος. Καθαρά από άποψη συγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία». 

«Έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια δεν μ’ αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Νιώθω καλά, είμαι, πάμε βήμα – βήμα και από εκεί πέρα όπου βγει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0