Football Talk

AEK - Λοκομοτίβα 0-1: Φιλική ήττα με πολλές προϋποθέσεις για γκολ από τους «κιτρινόμαυρους»

AEK - Λοκομοτίβα 0-1: Φιλική ήττα με πολλές προϋποθέσεις για γκολ από τους «κιτρινόμαυρους»

Η ΑΕΚ δεν είχε σύμμαχο τον καιρό ούτε την… τύχη καθώς παρά τις πολλές τελικές της προσπάθειες δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και ηττήθηκε στο πρώτο της φιλικό (4/7) με 0-1 από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.   

Στο 8ο λεπτό η πρώτη τελική της «Ένωσης» με τον Γκατσίνοβιτς να βγάζει μία πολύ ωραία μπαλιά για τον Γαλανόπουλο, ο 25χρονος μέσος όμως δεν βρήκε δίχτυα καθώς ο γκολκίπερ των αντιπάλων είχε καλά αντανακλαστικά και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο αέρας έκανε πολύ δύσκολη τη δουλειά των δύο ομάδων και επηρέαζε αρκετά τις προσπάθειές τους.

Ο Τζον Μερσίαναϊ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 29ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η ΑΕΚ αμέσως έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να απειλήσει αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν τους άφησαν να φέρουν το ματς στα ίσα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τη Λοκομοτίβα να έχει το προβάδισμα απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.  

αρχείο_λήψης_24.png


Στο δεύτερο 25λεπτο η ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» έμεινε απαράλλαχτη και στο 59’ ο Φαν Βέερτ επιχείρησε ένα σουτ στην εστία το οποίο απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο αντίπαλος πορτιέρε.  

Η «Ένωση» είχε βρει τους ρυθμούς της και έψαχνε το γκολ στο 64’ με τον Μουκουντί να βρίσκεται μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που δοκίμασε ήταν άστοχο.

Στο 70’ ο Αλμέιδα πραγματοποίησε τις πρώτες του αλλαγές και στον αγωνιστικό χώρο για την ΑΕΚ εισήλθαν οι Μαχαίρας, Κοσίδης, Λαμανάρα, Γεμπόα και Πήλιος.

Τελευταίο σφύριγμα στο ματς με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-0 υπέρ της Λοκομοτίβα.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0