Football Talk

Τονάλι για Μίλαν: «Άφησα πίσω ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου…» (video)

Τονάλι για Μίλαν: «Άφησα πίσω ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου…» (video)

Με ιδιαίτερα στενάχωρο ύφος έγραψε ο Σάντρο Τονάλι για την αποχώρηση από τη Μίλαν και την μετακίνηση στη Νιούκαστλ. Αφήνει πίσω τη μεγάλη του αγάπη, ακόμα κι έχει να υπερηφανεύεται πως για χάρη του πραγματοποιήθηκε η ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού ποδοσφαιριστή στην ιστορία! 

Ο 23χρονος χαφ δεν ήθελε με τίποτα να βγάλει την ροσονέρο φανέλα, όμως, είναι… δύσκολοι καιροί για ρομαντισμούς εν έτει 2023 στο ανώτερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου μετά την αποδοχή της νέας πρόκλησης που μου παρουσιάστηκε. Ευχαριστώ άπαντες στο κλαμπ, το οποίο θα παραμείνει στην καρδιά μου. Βρήκα μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια στη Μίλαν. Αυτός ο αποχαιρετισμός μού προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, αφού αφήνω πίσω ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου. Σας αφήνω με την ελπίδα να μην είναι αντίο, αλλά ένα “εις το επανιδείν”» έγραψε ο ποδοσφαιριστής στα social media.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τις «καρακάξες» έχει διάρκεια έως το 2028 και ανακοινώθηκε επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας…»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0