Football Talk

ΑΕΚ: Θα φορτσάρει για Πάλμα και στόπερ

ΑΕΚ: Θα φορτσάρει για Πάλμα και στόπερ
Η ΑΕΚ προχωράει για να κλείσει τις επόμενες μεταγραφές της, μετά απ’ αυτές των Πινέδα, Χρυσόπουλου και την ανανέωση του Άμραμπατ.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ έκλεισε και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα. Πήρε και τον Χρυσόπουλο, ανανέωσε για έναν χρόνο τον Νορντίν Άμραμπατ και προχωράει για τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις. Προτεραιότητα από εδώ και πέρα είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός στόπερ, αν και οι άνθρωποί της τσεκάρουν παίκτες και σε άλλες θέσεις. Προτεραιότητα όμως είναι η απόκτηση εξτρέμ και κεντρικού αμυντικού.

Για την πρώτη περίπτωση ο Λουίς Πάλμα του Άρη είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης. Η υπόθεση πάει καλά, ωστόσο παραμένει ανοιχτή. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κάνει την τελική της κίνηση για την απόκτηση του Πάλμα, όμως δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα. Χωρίς… βιασύνη, επίσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση και ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων που έχει να δώσει, κινείται, πλέον, και ο Άρης, ο οποίος δεν δείχνει να «καίγεται» να πουλήσει τον Πάλμα τώρα, εφόσον δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Είναι, λοιπόν, πιθανό να «παγώσει» για λίγο αυτή η υπόθεση και η ΑΕΚ να «χτυπήσει» τον Πάλμα τις επόμενες εβδομάδες, θεωρώντας πως ο χρόνος μπορεί να κυλήσει υπέρ της. Αν δεν προχωρήσει του Πάλμα για οποιοδήποτε λόγο η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλο εξτρέμ. Όμως ο 23χρονος άσος του Άρη είναι ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου και μεταξύ των δυο ομάδων υπάρχει καλή επικοινωνία.

Οσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους είναι σε προχωρημένο στάδιο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχουμε εξελίξεις. Προς το παρόν δεν έχουν τελεσφορήσει κάποιες προσπάθειες που έχουν γίνει, ωστόσο οι συζητήσεις και οι πιέσεις συνεχίζονται σε υψηλό επίπεδο…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0