Football Talk

Gold Cup: Βασικοί οι Λιβάι, Πινέδα στις ήττες των Τρινιντάντ και Τομπάγκο και Μεξικού (video)

Gold Cup: Βασικοί οι Λιβάι, Πινέδα στις ήττες των Τρινιντάντ και Τομπάγκο και Μεξικού (video)

Βαριά ήττα από τις ΗΠΑ για την εθνική του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ και αποχαιρέτισε το Gold Cup Ήττα για το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα, που αγωνίστηκε βασικός για 60 λεπτά.

Τέλος το Gold Cup για τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς το Τρινιντάντ και Τομπάγκο γνώρισε βαριά ήττα με 6-0 από τις ΗΠΑ.

Ο Λιβάι Γκαρσία αγωνίστηκε ως βασικός, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι με την εθνική του, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ χρησιμοποιήθηκε ως δεξί εξτρέμ, παρόλο που στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει καθιερωθεί σαν βασικό σέντερ φορ.

Ο Φερέιρα πέτυχε χατ τρικ για τις ΗΠΑ στο πρώτο ημίχρονο (14′, 38′, 45+3′ πέν.), ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Κόουελ (66′), Μπούσιο (79′) και Βάσκεζ (90+5′).

Από την άλλη, ο συμπαίκτης του Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ, δεν κατάφερε να οδηγήσει το Μεξικό στο «τρίποντο». Ο Πινέδα έπαιξε 60 λεπτά απέναντι στο Κατάρ, είδε την ομάδα του να παλεύει, με 25 τελικές, όμως οι διοργανωτές του Μουντιάλ του 2022 με μια τελική βρήκα δίχτυα.

Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Gold Cup, αλλά το Μεξικό είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το γκολ του Σεχατά στο 27′ έδωσε τη νίκη στους Καταριανούς, ενώ ο Ορμπελίν Πινέδα αγωνίστηκε μια ώρα, μέχρι να αντικατασταθεί, στο αριστερό φτερό της επίθεσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0