Football Talk

EURO U21: Έκανε το «θαύμα» η Ουκρανία, κέρδισε 3-1 τη Γαλλία και βρίσκεται στα ημιτελικά! (video)

EURO U21: Έκανε το «θαύμα» η Ουκρανία, κέρδισε 3-1 τη Γαλλία και βρίσκεται στα ημιτελικά! (video)

Η Ουκρανία απέδειξε πως δεν υπάρχουν φαβορί! Επικράτησε των Γάλλων με 3-1, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και κέρδισε επάξια το εισιτήριό της για τις 4 καλύτερες ομάδες του EURO U21! Παίζει με την Ισπανία, πλέον, για μία θέση στον τελικό!

Ο Μούντρικ έδειξε το δρόμο και ο Σουντάκοφ είχε τον… τρόπο! Η Ουκρανία πέταξε τους Γάλλους στο «καναβάτσο», κέρδισε με 3-1, πραγματοποιώντας μάλιστα και ανατροπή και κάπως έτσι, εξασφάλισε την παρουσία της στην ημιτελική φάση του EURO U21! Εκεί, θα «κοντραριστεί» με τους Ισπανούς για μία θέση στο μεγάλο τελικό.

Οι «μπλε» βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 19’ ο Μπαρκολά μοίρασε στον Σερκί, ώστε ο τελευταίος με πλασέ να γράψει το 1-0. Τότε, έφτασε η στιγμή της ουκρανικής αντίδρασης.


Ο Μούντρικ κέρδισε πέναλτι στο 30ο λεπτό, ο Σουντάκοφ ανέλαβε την εκτέλεση και σημάδεψε σωστά, φέρνοντας το ματς σε ισορροπία. Όμως δεν έμειναν εκεί οι Ουκρανοί. Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 44’, ο Μούντρικ με μία πανέμορφη μπαλιά βρήκε τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-1 υπέρ της ομάδας του, υπογράφοντας την απόλυτη ανατροπή!


Παρά το γεγονός ότι οι Γάλλοι προσπάθησαν να βρουν το «χρυσό» γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, δεν τα κατάφεραν. Ο Γουαχί στο 81’ βρήκε δίχτυα, αλλά εν τέλει το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 86’, ο Μπονταρένκο, ύστερα από τρομερή ατομική ενέργεια, «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον Σεβαλιέ και χάρισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην Ουκρανία, «καθαρίζοντας» το ματς με το σκορ στο 3-1!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0