Football Talk

Πριν από λίγους μήνες αντίπαλοι, τώρα συμπαίκτες: Ράις, Χάβερτς και Ζορζίνιο «έσμιξαν» στην Άρσεναλ!

Πριν από λίγους μήνες αντίπαλοι, τώρα συμπαίκτες: Ράις, Χάβερτς και Ζορζίνιο «έσμιξαν» στην Άρσεναλ!

Μόλις εννιά μήνες πίσω! Ούτε καν ένας χρόνος δεν έχει περάσει! Κι όμως, κάπως έτσι τα φέρνει η ζωή που μπορεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές για τον καθένα. Όπως θα έχει συμβεί σύντομα και με τους Ράις, Χάβερτς και Ζορζίνιο, με το μοναδικό κομμάτι του... παζλ της Άρσεναλ που μένει να κολλήσει, να είναι αυτό του Άγγλου χαφ. 

Ο Ζορζίνιο είχε ήδη μετακινηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο στους «κανονιέρηδες» και γεύτηκε την πορεία πρωταθλητισμού που έκανε η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Ιταλός άφησε την Τσέλσι για χάρη της Άρσεναλ και δικαιώθηκε, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, αποχωρώντας από την προβληματική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι «μπλε».

Πρώτος τον ακολούθησε ο Κάι Χάβερτς που δεν μπορούσε να προσφέρει στην νυν ομάδα του Ποτσετίνο και επιλέχθηκε να πωληθεί, προκειμένου να εισρεύσουν αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία του κλαμπ από το ... μπλε κομμάτι της πρωτεύουσας.

Ο Ντέκλαν Ράις θα σπάσει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής Βρετανού στην Premier League μόλις ανακοινωθεί από τους «κανονιέρηδες» τις επόμενες μέρες, μετά την συμφωνία για τα 100+5 εκατ.λίρες που πρόσφερε η Άρσεναλ. Ο Αρτέτα τον ήθελε σαν τρελός και τα κατάφερε, έστω κι αν το ποσό είναι τέτοιο που προφανώς προκαλεί διχασμό και αρκετές συζητήσεις για το δίκαιο ή όχι του πράγματος και της αξίας του ποδοσφαιριστή.

Οι Ράις, Ζορζίνιο και Χάβερτς μέχρι πριν από λίγους μήνες τα έλεγαν, διαφωνούσαν και προσπαθούσαν να συζητήσουν σε ματς της Τσέλσι με την Γουέστ Χαμ, ως αντίπαλοι. Τώρα, θα τα λένε όλοι μαζί για το καλό μιας ομάδας, που δεν θα είναι καμία από εκείνες στις οποίες είχαν συνηθίσει να κοντράρονται!

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο τελικά όλα μπορούν ν' αλλάξουν πολύ γρήγορα...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0