Football Talk

Ο «θρύλος» Σεσκ Φάμπρεγας ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το ποδόσφαιρο!

Ο «θρύλος» Σεσκ Φάμπρεγας ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το ποδόσφαιρο!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας βάζει τέλος στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα και αναλαμβάνει ρόλο προπονητή στην ιταλική Κόμο!

Το τέλος μιας εποχής! Ο Ισπανός μέσος, Σεσκ Φάμπρεγας αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια βάζοντας τέλος σε μία σπουδαία καριέρα 20 ετών.

Ο 36χρονος πλέον Σεσκ από τον Αύγουστο του 2022 ήταν παίκτης της ιταλικής Κόμο, ωστόσο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα αλλά ως προπονητής.

Θα παραμείνει στην Κόμο δηλώνοντας πως αυτός ο σύλλογος θα του δώσει την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.

Ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Τσέλσι, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα αφήνει πίσω του μια αξιομνημόνευτη καριέρα κατά τη οποία μεταξύ άλλων κατέκτησε ένα παγκόσμιο κύπελλο, δύο Euro και δύο τρόπαια της Premier League.

Αναλυτικά τα λόγια του Ισπανού:

«Δυστυχώς, έφτασε και για μένα ο καιρός να κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά παπούτσια μου. Θα κρατήσω όλες τις στιγμές, από τις πρώτες μου ημέρες στην Μπάρτσα, στην Άρσεναλ, στην Μπάρτσα ξανά, στην Τσέλσι, στην Μονακό και στην Κόμο.

Από την κατάκτηση του Μουντιάλ, των Euro, από τους τίτλους σε Αγγλία και Ισπανία και σχεδόν όλων των ευρωπαϊκών τροπαίων, ήταν ένα ταξίδι που δεν το ξεχάσω ποτέ.

Όπως δεν θα ξεχάσω όλους όσους με βοήθησαν, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους διευθυντές, τους προέδρους, τους ιδιοκτήτες, τους οπαδούς και τον μάνατζέρ μου.

Την οικογένειά μου, από τους γονείς και την αδερφή μου στη σύζυγό μου και στα παιδιά μου. Τους αντιπάλους που προσπάθησαν να με χτυπήσουν, σας ευχαριστώ που με κάνατε πιο δυνατό...

Δεν υπάρχει όμως μόνο λύπη αφού τώρα θα διασχίσω την λευκή γραμμή και θα αρχίσω τώρα να προπονώ την δεύτερη ομάδα της Κόμο και τις ομάδες Νέων του συλλόγου.

Αυτή η ελκυστική ποδοσφαιρική ομάδα κέρδισε την καρδιά μου από το πρώτο λεπτό και ήρθε σε μένα σε ένα τέλειο χρονικό σημείο στην καριέρα μου. Οπότε μετά από 20 εκπληκτικά χρόνια θυσιών, αφοσίωσης και χαράς, , είναι ώρα να πω ευχαριστώ και αντίο σε αυτό το όμορφο παιχνίδι. Αγάπησα κάθε λεπτό, Σεσκ»

www.bnsports.gr
        

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0