Football Talk

Από τον Ντε Χέα στον Ράμος: Οι 5+1... ελκυστικοί free agents

Από τον Ντε Χέα στον Ράμος: Οι 5+1... ελκυστικοί free agents

Η 1η Ιουλίου παρήλθε και πολλά συμβόλαια παικτών έληξαν, με έξι να ξεχωρίζουν ως τους πιο… περιζήτητους free agents.

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν συμβόλαιο με τις ομάδες τους μέχρι και το 2023 είναι και με τη… βούλα πλέον ελεύθεροι. Οι δεσμεύσεις προς τους συλλόγους τους έληξαν και αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε κλαμπ θέλει μπορεί να τους προσεγγίσει, με το BN Sports να σας παρουσιάζει τους 6 πιο… περιζήτητους.

Νταβίντ Ντε Χέα

Το σήριαλ με την ανανέωση του Ντε Χέα, φανερώνει πως ίσως δεν θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μολονότι είχε συμφωνήσει σε μείωση των απολαβών του, οι «κόκκινοι διάβολοι» τον αιφνιδίασαν, αλλάζοντας τους όρους του συμβολαίου και ζητώντας του να… κατέβει κι άλλο. Έτσι, οι πιθανότητες παραμονής του Ισπανού όλο και λιγοστεύουν και ας είχε κρατήσει 17 φορές ανέπαφη την εστία του πέρυσι.

Μάρκο Ασένσιο

Ο Μάρκο Ασένσιο αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από επτά χρόνια και 16 τρόπαια. Το επόμενο βήμα του φημολογείται ότι θα είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο τίποτα δεν είναι επίσημο και είναι αρκετά πιθανό να δεχθεί κι άλλες προτάσεις. Φέτος είχε την πιο παραγωγική του χρονιά στη «Βασίλισσα», καθώς σημείωσε 12 γκολ και οκτώ ασίστ.

Σέρχιο Ράμος

Η σεζόν της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και απογοήτευση, εξαιτίας της πορείας της στην Ευρώπη και την οριακή κατάκτηση του τίτλου. Ο Ράμος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια και στα 37 του χρόνια δεν αποκλείεται να γίνει ένας ακόμη που θα πάει στην Σαουδική Αραβία. Εκεί, άλλωστε, θα βρει και τον πρώην συμπαίκτη του, Καρίμ Μπενζεμά.

Άνχελ Ντι Μαρία

Ο Αργεντινός διένυσε μία πολύ καλή σεζόν σε ατομικό επίπεδο, κάτι βέβαια που δεν ισχύει και για την Γιουβέντους. Το μονοετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Ντι Μαρία έληξε και τώρα ψάχνει τον επόμενο… σταθμό της καριέρας του. Το πιθανότερο είναι να πάει στην Μπενφίκα, με την οποία θεωρείται πως έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Γουίλφριντ Ζαχά

Μετά από εννέα χρόνια στην Κρίσταλ Πάλας, ο Ζαχά μοιάζει αποφασισμένος να μετακομίσει. Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμού και πέτυχε μόλις επτά γκολ αυτή τη σεζόν, η ποιότητα του όμως και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι για να παίζει σε υψηλότερο επίπεδο.

Λούκας Μόουρα

Η χρονιά του στην Τότεναμ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «καταστροφική», καθώς ο απολογισμός του δείχνει ένα γκολ, μία ασίστ στην… Λίβερπουλ και μία κόκκινη κάρτα. Η καριέρα του Μόουρα πήρε την… κατιούσα και μία αλλαγή σκηνικού ενδέχεται να του επιτρέψει να ξαναβρεί την φόρμα του.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0