Football Talk

Λέστερ: Η ομάδα του πρωταθλήματος διαλύθηκε, αλλά ο Βάρντι είναι ο τελευταίος… ρομαντικός!

Λέστερ: Η ομάδα του πρωταθλήματος διαλύθηκε, αλλά ο Βάρντι είναι ο τελευταίος… ρομαντικός!

Όλοι έφυγαν. Όλοι την άφησαν στο πέρασμα των ετών. Άλλοι έφυγαν, άλλοι σταμάτησαν το ποδόσφαιρο, άλλοι αποχώρησαν ως δανεικοί, και άλλοι δεν δέχθηκαν να συνεχίσουν μαζί της στην Championship, όπως ο Αμάρτεϊ. Όλοι πλην… ενός. Του Τζέιμι Βάρντι. Του τελευταίου… ρομαντικού, που δεν θα λησμονήσει ποτέ τι πέτυχε στο «Κινγκ Πάουερ» το 2016!

Πέρασαν επτά χρόνια από τότε. Επτά χρόνια από το πιο απίστευτο παραμύθι στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Από τη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία αψήφησε τους «νόμους» της… φυσικής και κάθε λογής πρόβλεψη και κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα στην ιστορία της σε επίπεδο Premier League.

Ανεξαρτήτως από το αν κάποιος παρακολουθεί ή όχι το αγγλικό ποδόσφαιρο, δεν πρόκειται να λησμονήσει εκείνη τη σεζόν. Μία αγωνιστική περίοδο στην οποία ένας Δανός, ο Κάσπερ Σμάιχελ, ένας Τζαμαϊκανός, ο Γουές Μόργκαν, ένας Γάλλος, ο Ενγκολό Καντέ, ένας Αλγερινός, ο Ριγιάντ Μαχρέζ και ο… Τζέιμι Βάρντι, αποφάσισαν να «γράψουν» με τα πιο χρυσά γράμματα το όνομά τους στο πάνθεον της Premier League.

Διαβάστε το κομμάτι στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0