Football Talk

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζει τη φανέλα της σεζόν 2023-24 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το BN Sports είναι εκεί! (video)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζει τη φανέλα της σεζόν 2023-24 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το BN Sports είναι εκεί! (video)
Η πλατεία του εμβληματικού Δημοτικού θεάτρου του Πειραιά έχει μεταμορφωθεί για χάρη της παρουσίασης της φανέλας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-24 και το BN Sports σας προσφέρει εικόνα και ήχο.
Με... αέρα ανανέωσης ξεκινάει η σεζόν 2023-24 στον Ολυμπιακό και μετά τις ανακατάταξεις στο αγωνιστικό τμήμα και την έλευση καινούργιου προπονητή-τεχνικού διευθυντή, οι άνθρωποι του συλλόγου στοχεύουν στο στοιχείο της εντοπιότητας.

Μετά τη λαμπερή παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού στο Ζάππειο, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν και εκείνοι αντισυμβατικά επιλέγοντας τον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου-σταθμού της πόλης του Πειραιά για να παρουσιάσουν και εκείνοι τις εμφανίσεις της σεζόν 2023-24. 

Από τη βραδιά αυτή του Ολυμπιακού φυσικά δεν γινόταν να λείπει το BN Sports, το οποίο βρίσκεται στο χώρο και σας μεταφέρει εικόνα και ήχο από την παρουσίαση.
Από το δημοτικό θέατρο του Πειραιά δε θα μπορούσε να λείπει και η μασκώτ του Ολυμπιακού, Λεόνε, ενώ παρουσία έδωσε και ο διευθυντής της β΄ ομάδας, Γιάννης Μανιάτης.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0