Football Talk

4ος όμιλος Euro U21: Απόλυτη κυρίαρχος η Γαλλία - Το «πάλεψε» η Νορβηγία αλλά… δεν ήταν αρκετό

4ος όμιλος Euro U21: Απόλυτη κυρίαρχος η Γαλλία - Το «πάλεψε» η Νορβηγία αλλά… δεν ήταν αρκετό

Ο 3ος όμιλος του EURO U21 ολοκληρώθηκε με την Γαλλία να κάνει το «3 στα 3» με χαρακτηριστική άνεση, ενώ η Νορβηγία  νίκησε την Ιταλία αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην ισοβαθμία από τους Ελβετούς.

Η φάση των ομίλων στο EURO U21 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον 4ο όμιλο να είναι και ο τελευταίος. Η Γαλλία κυριάρχησε και απέναντι στην Ελβετία την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-1), ενώ Ιταλία και Νορβηγία δεν κατάφεραν να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Με φόρα μπήκε στο παιχνίδι η Γαλλία και στο 16’ είχε ήδη προηγηθεί χάρης την εκτέλεση πέναλτι του Γκουρί.

Ο Εντογέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους Ελβετούς με ένα υπέροχο σουτ από της παρυφές της μεγάλης περιοχής για το 1-1.

Ο Μπαρκόλα στο 65’ ξανά έδωσε το προβάδισμα στους «μπλε» με ένα κοντινό πλασέ από την μικρή περιοχή κάνοντας το 2-1.

Το μεγαλείο του Τσέρκι «μίλησε» στο 76ο λεπτό. Ο Γάλλος μετά από μία όμορφη ατομική ενέργεια εκτέλεσε ιδανικά τον αντίπαλο κίπερ και έκανε το 3-1.

Ο Κακουερέτ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική «παράσταση» της Γαλλίας με ένα σουτ που κατέληξε στην κορυφή των διχτύων στο 82’ διαμορφώνοντας και το τελικό 4-1.

Εικόνα

Ο Έβζεν στο 55ο λεπτό είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του παιχνιδιού. Ο νεαρός Νορβηγός επιχείρησε το μακρινό σουτ αλλά είδε τον αντίπαλο κίπερ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 65ο λεπτό ήρθε και το γκολ για τους Νορβηγούς. Ο Μπότεϊμ ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας για να κάνει το 1-0.

Ο Καμπιάγκι προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 81’ αλλά το σουτ που δοκίμασε τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Εικόνα

www.bnsports.gr    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0