Football Talk

Άρσεναλ: Και επίσημα «κανονιέρης» ο Χάβερτς

Άρσεναλ: Και επίσημα «κανονιέρης» ο Χάβερτς

 Ο Κάι Χάβερτς ολοκλήρωσε την μετακίνηση του από την Τσέλσι στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να επισημοποιούν την μεταγραφή με ένα βίντεο στα social media.

Ήταν θέμα ωρών να ανακοινωθεί ο Χάβερτς από την Άρσεναλ, η αναμονή όμως τώρα τελείωσε, ο Κάι ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Η σπουδαία μεταγραφή των «κανονιέρηδων» ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον ο Γερμανός θα είναι στην διάθεση του Μικέλ Αρτέτα.

Ο Χάβερτς σε τρεις σεζόν με τους «μπλε» μέτρησε 139 εμφανίσεις και 32 γκολ, ενώ σαφώς κατέκτησε και το Champions League  το 2021.

Ο Κάι αποχαιρέτησε την Τσέλσι και τους οπαδούς της με ένα συγκινητικό μήνυμα από τα social media.

Η ανάρτηση του Κάι Χάβερτς:

«Θα προτιμούσα να ακούσετε τις σκέψεις μου για την αποχώρηση από την Τσέλσι πρώτα από τον εαυτό μου πριν τις σκέψεις μου για την ένταξή στη νέα μου ομάδα. Αυτό δεν είναι το στυλ μου και με στενοχωρεί που έπρεπε να γίνει με αυτόν τον τρόπο.

Σήμερα, βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι, όπου οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθω. Με βαριά καρδιά γράφω αυτό το μήνυμα, αποχαιρετώντας τον σύλλογο που έγινε το δεύτερο σπίτι μου και τους απίστευτους οπαδούς που με στήριξαν σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι.

Μαζί, ζήσαμε τα ψηλά και τα χαμηλά, τις χαρές και τις στενοχώριες.

Σήμερα θέλω να ευχαριστήσω κάθε υποστηρικτή της Τσέλσι, μέλος του επιτελείου, προπονητές και τους συμπαίκτες μου τα τελευταία χρόνια.

Η ένταξή μου στην Τσέλσι πριν από 3 χρόνια ήταν μια μεγάλη στιγμή στη ζωή μου και αναπολώ αυτά τα χρόνια με τίποτα άλλο παρά περηφάνια, ευγνωμοσύνη και πολλές αθλητικές επιτυχίες.

Από την κατάκτηση του Champions League την πρώτη μου σεζόν μέχρι την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων και τώρα το αντίο ήταν ένα αρκετά ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου μου στην Τσέλσι ταυτιζόμουν με το τι σημαίνει να εκπροσωπείς τον σύλλογο εντός και εκτός γηπέδου και ελπίζω να με θυμούνται όλοι γι' αυτό. Αναπολώ τις αναμνήσεις που κρατούν μια ζωή. Ο σύλλογος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και έκανα φίλους για μια ζωή.

Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος της ιστορίας της Τσέλσι.

Ευχαριστώ»

 

www.bnsports.gr    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0