Football Talk

3ος όμιλος EURO U21: «Αποχαιρέτησε» η κάτοχος Γερμανία - Το Ισραήλ… καπάρωσε την δεύτερη θέση

3ος όμιλος EURO U21: «Αποχαιρέτησε» η κάτοχος Γερμανία - Το Ισραήλ… καπάρωσε την δεύτερη θέση

Ο 3ος όμιλος του EURO U21 ολοκληρώθηκε με την Αγγλία να παίρνει την πρώτη θέση με το «απόλυτο», ενώ το Ισραήλ έκανε την… έκπληξη και τερμάτισε δεύτερο. Απογοητευτική η Γερμανία που δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τα… σκήπτρα της.

Η φάση των ομίλων στο EURO U21 έχει αρχίσει σιγά σιγά να ολοκληρώνεται με τις ομάδες να δίνουν «σκληρό» αγώνα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον 3ο όμιλο η Αγγλία τιμώρησε την απογοητευτική Γερμανία (2-0) η οποία και τερμάτισε στην τελευταία θέση, ενώ το Ισραήλ πήρε τον τελικό απέναντι στην Τσεχία (1-0).  

Δυνατό ξεκίνημα για τα «λιοντάρια» καθώς ο Άρτσερ σε τετ-α-τετ δεν αστόχησε και μόλις στο 4ο λεπτό έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε με την Αγγλία να διπλασιάζει τα τέρματα της με τον «κεραυνό» του Έλιοτ έξω από την περιοχή στο 21’.

Στο 53ο λεπτό ο Έλιοτ επιχειρεί άλλο ένα μακρινό σουτ αλλά αυτήν την φορά βρήκε τον Ατουμπόλου σε ετοιμότητα με τον κίπερ να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Ο Μπέκερ στο 90’ προσπάθησε να βάλει το γκολ της «τιμής» για τους Γερμανούς αλλά το σουτ του δεν ήταν ικανό για να νικήσει τον Τράφορντ.

Εικόνα

Στο 55ο λεπτό ήρθε η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Τούργκερμαν να δοκιμάζει το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Το πολυπόθητο γκολ για τους Ισραηλινούς ήρθε στο 82ο λεπτό μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Γκάντελμαν μέσα στην περιοχή κάνοντας το 1-0. Γκολ - μισή πρόκριση για την ομάδα του.

Στο 87ο λεπτό παραλίγο να κλειδώσει για τα καλά το τρίποντο αλλά ο Τσέχος τερματοφύλακας είχε απάντηση στο δυνατό σουτ του Χαζάζ.

Εικόνα

www.bnsports.gr    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0