Football Talk

Παναθηναϊκός: Άρχισαν προετοιμασία Μπρινιόλι και διεθνείς με… μπόλικο ξύλο! (video)

Παναθηναϊκός: Άρχισαν προετοιμασία Μπρινιόλι και διεθνείς με… μπόλικο ξύλο! (video)

Στην Αυστρία βρέθηκαν ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχει ο Παναθηναϊκός, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας!

Από την Τρίτη (27/6) ξεκίνησαν οι αφίξεις στην Αυστρία για τον Παναθηναϊκό! Πρώτο και καλύτερος έφτασε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος με ειδική άδεια έλειψε τις πρώτες ημέρες από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στο Μπαντ Έρλαχ, διότι από τον περασμένο χρόνο είχε κανονίσει να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Ο Ιταλός γκολκίπερ τήρησε με ευλάβεια τα όσα συμφώνησε με τον προπονητή και τη διοίκηση και πήγε στην ώρα του να βρει την ομάδα και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Στις εποχές «Γιοβάνοβιτς» είθισται όσοι παίκτες εντάσσονται στην προετοιμασία με καθυστέρηση χρόνου να περνάνε από ένα καθιερωμένο… φατούρο. Έτσι και ο Μπρινιόλι δεν γλίτωσε την εν λόγω διαδικασία και πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης πέρασε από τη… σήραγγα.

Το πρωί της Τετάρτης (28/6) στις αφίξεις τα ονόματα γέμισαν, με τους διεθνής ποδοσφαιριστές της ομάδας να επιστρέφουν και να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση. Φυσικά υπήρξε και μια προσθήκη στην ομάδα για πρώτη φορά, αυτή του Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Όπως ήταν φυσιολογικό, δεν γλίτωσαν ούτε αυτοί από το φατούρο.

Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Κλέινχεισλερ πέρασαν με τη σειρά τους από όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού με μοναδικό απόντα τον Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας από την Πέμπτη (29/6). Το πιο πιθανό είναι όσοι εντάχθηκαν στις προπονήσεις μέχρι Τετάρτη (28/6) να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής (30/6) απέναντι στην σλοβενική Ρογκάσκα.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0