Football Talk

Ο Αρτέτα έχει «ψήσει» τον Ράις: Τα είπαν αναλυτικά στο σπίτι του Ισπανού!

Ο Αρτέτα έχει «ψήσει» τον Ράις: Τα είπαν αναλυτικά στο σπίτι του Ισπανού!

Ο Μικέλ Αρτέτα είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση και εκτενή συζήτηση με τον Ντέκλαν Ράις στο σπίτι του, προκειμένου να τον πείσει και να του παρουσιάσει όλες τις σκέψεις του αναφορικά με τον ρόλο που θα μπορεί να έχει ο Άγγλος στο πλάνο του κόουτς της Άρσεναλ

Με την Σίτι να έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, αφού δεν προτίθεται να φτάσει σε τόσο υψηλά οικονομικά επίπεδα, όσο είναι τα 105 εκατ.λίρες που έχει προσφέρει η Άρσεναλ, ο Αρτέτα πιέζει και θέλει να δει τον Ράις στη μεσαία γραμμή των «κανονιέρηδων».

Ο κόουτς της ομάδας της πρωτεύουσας φέρεται να έχει συνομιλήσει κατ’ ιδίαν και με τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα στο σπίτι του. Ήθελε να του δείξει πόσο τον θέλει στα πλάνα του, πόσο τον εκτιμά, αλλά και να τον κάνει να αισθανθεί άνετα και ν’ αποφασίσει να παίξει με το κανόνι στο στήθος.

Ο Ράις άκουσε και είδε την ανάλυση του πλάνου του Αρτέτα για τον ρόλο του στα χαφ των «κανονιέρηδων».

Αντίκρισε το όραμα του Ισπανού προπονητή για τα επόμενα χρόνια μετά τον πρωταθλητισμό της περασμένης σεζόν και ο Αρτέτα φέρεται να κατάλαβε ότι ο Άγγλος πάντοτε ήθελε να συνεχίσει στο Λονδίνο μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση από την Γουέστ Χαμ κι όχι να πάει στο Μάντσεστερ.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0