Football Talk

Πλησιάζει στο «Έμιρεϊτς» ο Ράις: Πρόταση 105 εκατομμυρίων, πώς να την απορρίψει η Γουέστ Χαμ;

Πλησιάζει στο «Έμιρεϊτς» ο Ράις: Πρόταση 105 εκατομμυρίων, πώς να την απορρίψει η Γουέστ Χαμ;

Απίθανη πρόταση από την Άρσεναλ στη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις, με τους «κανονιέρηδες» να δίνουν 105 εκατομμύρια στα «σφυριά» για να αποσπάσουν την υπογραφή του αρχηγού τους. Πλησιάζει στο Βόρειο Λονδίνο ο Άγγλος, αναμένει και την κίνηση της Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ντέκλαν Ράις, ανεξαρτήτως κόστους, παρουσιάζεται η Άρσεναλ, η οποία κατέθεσε πρόταση - ρεκόρ στη Γουέστ Χαμ, προκειμένου να καταφέρει να την πείσει να «ανάψει» το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Έντου με τον Μικέλ Αρτέτα πήραν την απόφαση να προτείνουν 100 εκατομμύρια, συν πέντε ακόμη σε μπόνους, με την κατάθεση του συνολικού ποσού να ολοκληρώνεται το 2025.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόταση που έχουν κάνει ποτέ οι «κανονιέρηδες», με συνέπεια οι συζητήσεις να έχουν γίνει όλο ένα και περισσότερες, και τη Γουέστ Χαμ να πλησιάζει στο πολυπόθητο «ναι».

Θα αναμένουν και αντί - πρόταση των «πολιτών» τα «σφυριά, επικρατεί αισιοδοξία στην Άρσεναλ πως η ώρα να «ντυθεί» ο Ράις στα χρώματά της, δεν αργεί!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0