Football Talk

EURO U21: Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις οι τελευταίοι αγώνες των ομίλων (video)

tags :
EURO U21: Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις οι τελευταίοι αγώνες των ομίλων (video)

Η τελευταία μέρα αγωνιστικής δράσης για τη φάση των ομίλων του Euro Under21 είναι γεγονός και οι μεγάλες νικήτριες του πρώτου και του δεύτερου ομίλου ήταν η Γεωργία, η Πορτογαλία και η Ισπανία με την Ουκρανία.

Ολλανδία – Γεωργία: 1-1

Η Ολλανδία παρ’ όλο που φάνηκε πως είχε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τον πρώτο όμιλο. Δέχτηκε γκολ από την ατομική ενέργεια του Ζούρικο Νταβιτατσβίλι τρία λεπτά (42’, 0-1) πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Η γηπεδούχος μπόρεσε να απαντήσει σχεδόν αμέσως αλλά το τέρμα του Εκέλεκαμπ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά το σκορ 1-1 «γράφτηκε» πριν την ανάπαυλα με τον Κένεθ Τέιλορ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γεωργία είχε μερικές ευκαιρίες στο 59ο και στο 94ο λεπτό χωρίς το αποτέλεσμα να αλλάζει.


Πορτογαλία – Βέλγιο: 2-1

Αρκετά επιθετικό παιχνίδι με την Πορτογαλία να είναι αυτή που έφυγε με τους τρεις βαθμούς για την δεύτερη θέση στον πρώτο γκρουπ που οδηγεί στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το σκορ «άνοιξε» στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με απευθείας σουτ του Ζοάο Νέβες για το 1-0 στο 56ο λεπτό. Ούτε δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιόρμπε Βέρτεσεν με κεφαλιά ισοφάρισε το παιχνίδι (1-1). Το τελικό 2-1 σημειώθηκε ένα λεπτό πριν την κανονική διάρκεια με γκολ του Τιάγκο Ντάντας στο 89’.


Κροατία – Ρουμανία: 0-0

Μία αναμέτρηση που δεν είχε ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες και φάνηκε και στο τελικό 0-0. Τόσο η Κροατία, όσο και η Ρουμανία είχαν αποκλειστεί από τα προημιτελικά του Euro Under21. Όσον αφορά το ματς, η Κροατία ήταν αυτή που διατηρούσε τον έλεγχο και θα μπορούσε να πάριε και το τρίποντο στα τελευταία λεπτά με τον Μισέλ Σέγκο.

Ισπανία – Ουκρανία: 2-2

Το πιο ενδιαφέρον ματς ειδικά στον δεύτερο όμιλο ήταν μεταξύ των δύο πρωτοπόρων που θα οδηγηθούν στα προημιτελικά του Euro Under21. Ο Μποχντάν Γιούνικ άνοιξε το σκορ για την Ουκρανία κάνοντας το 0-1 στο 43ο λεπτό του αγώνα. Μία έντονη αναμέτρηση που έφτασε στην ισοφάριση (1-1) έπειτα από αυτογκόλ του Ιβάν Ζελίζκο στο 49’. Στο 81ο λεπτό του παιχνιδιού, Ο Λέο Ρομάν ανέτρεψε τον Ντονάτας Ρούμσας μέσα στην περιοχή και η Ουκρανία κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χίορχι Σουντάκοφ φέρνοντας την ομάδα του ξανά μπροστά στο σκορ (1-2). Στο 90΄όμως ο Άμπελ Ρουίθ έβαλε ένα φανταστικό γκολ για να «γράψει» το τελικό 2-2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0