Football Talk

Ο προπονητής της Πεντίκσπορ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με Τζαβέλλα - Πρόταση και σε Πέλκα!

Ο προπονητής της Πεντίκσπορ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με Τζαβέλλα - Πρόταση και σε Πέλκα!
Παίκτης της Πεντίκσπορ πρέπει να θεωρείται ήδη ο Γιώργος Τζαβέλλας, όπως επιβεβαιώθηκε και διά στόματος του τεχνικού της ομάδας. Εκτός των άλλων, σε δηλώσεις του έκανε λόγο και για τον Δημήτρη Πέλκα.
Κάτοικος Τουρκίας θα είναι και πάλι από την επόμενη σεζόν όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς ο διεθνής αμυντικός έχει συμφωνήσει με την Πεντίκσπορ, όπως έγινε γνωστό και διά στόματος του προπονητή της ομάδας από τη γειτονική χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Οσμάν Εζκεϊλιού, δήλωσε πως: «Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και γι' αυτό αρχίσαμε τις μεταγραφές. Υπογράψαμε συμβόλαια με τους Εμρέ Τασντεμίρ που έφυγε από τη Γαλατάσαραϊ, τον έμπειρο αριστερό μπακ της Μπράγκα Σεκέιρα, τον αμυντικό Ουέλιντον που έφυγε από την Μπεσίκτας και τον Έλληνα αμυντικό Γιώργο Τζαβέλλα, που προηγουμένως έχει περάσει από την Αλάνιασπορ στη χώρα μας».
Βέβαια, ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ ίσως και να μην είναι ο μοναδικός συμπατριώτης μας στο ρόστερ της ομάδας την επόμενη σεζόν, καθώς ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Δημήτρη Πέλκα. «Ο Πέλκας είναι ένας σημαντικός παίκτης που γνωρίζει το πρωτάθλημά μας. Του καταθέσαμε την προσφορά μας και συζητήσαμε. Οι μεταγραφές συνεχίζονται».

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0