Football Talk

«Δικό» του έκανε ο Αστέρας Τρίπολης τον Διαμαντή Χουχούμη

«Δικό» του έκανε ο Αστέρας Τρίπολης τον Διαμαντή Χουχούμη

Μέλος του Αστέρα Τρίπολης θα αποτελέσει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Διαμαντής Χουχούμης μιας και ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.

Ο Διαμαντής Χουχούμης βρήκε το νέο σταθμό στην καριέρα του στην ομάδα της Αρκαδίας. Ο 29χρονος αμυντικός με πορεία σε Παναθηναϊκό, την Σλόβαν Μπρατισλάβας, την Βοϊβοντίνα, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναιτωλικό, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα η μεταγραφή μου στον Αστέρα Τρίπολης. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν στις δυνατότητές μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει τη δυναμική της, με 17 πλέον διαδοχικές σεζόν στην Super League και με πολλές επιτυχίες στη διαδρομή της. Χαίρομαι που αποτελώ κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας».

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Διαμαντή Χουχούμη. Ο Διαμαντής Χουχούμης γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1994 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Με την ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0