Football Talk

Ζέκα: «Θα γίνομαι όλο και καλύτερος»

Ζέκα: «Θα γίνομαι όλο και καλύτερος»
Την χαρά του για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και την ενεργό δράση μοιράστηκε ο Κάρλος Ζέκα, μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι των «πράσινων».

Το… νέο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκός έκανε ο Κάρλος Ζέκα στο παιχνίδι του κόντρα στην Βίνερ Βικτόρια, στο πρώτο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.

Ο πρώην Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε περίπου 15 λεπτά, δεδομένου του ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλησε να τον προστατεύσει γιατί ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι του μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης τον περασμένο χρόνο.

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στους απεσταλμένους ρεπόρτερ του Τύπου στην Αυστρία μετά την αναμέτρηση. Αναλυτικά όσα είπε:

Πως ένιωσες που έπαιξες μετά από τόσο καιρό έστω και σε φιλικό;
«Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα μέσα στο φιλικό και μπορούσα να παίξω κάποια λεπτά, γιατί μου είχε λείψει πάρα πολύ. Και έχω δουλέψει πολλούς μήνες για να μπορέσω να ξαναπαίξω και είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα μέσα και δεν έγινε τίποτα και σιγά-σιγά θα γίνομαι όλο και καλύτερος».

Πέρασαν 2.130 μέρες από τον τελευταίο αγώνα του με τον Παναθηναϊκό και το πώς ένιωσες που φόρεσες ξανά το «τριφύλλι»;
«Όπως έχω ξαναπεί, ήταν κάτι που ήθελα πολύ κι εγώ όταν έφυγα από την ομάδα... Μόνο περηφάνια, χαρά νιώθω. Γιατί εδώ είμαι στο σπίτι μου, εδώ νιώθω καλά και είμαι εδώ που θέλω να κερδίσω και να δώσω χαρά στον κόσμο».

Πόσο διαφορετικά είναι πλέον τα πράγματα στον Παναθηναϊκό σε σχέση με το πώς ήταν όταν έφυγες το 2017;
«Εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) ξέρετε πολύ καλά. Υπάρχει βελτίωση, είμαι χαρούμενος που γύρισα και τα πράγματα είναι διαφορετικά, στην ομάδα, στο προπονητικό κέντρο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, κέρδισε το Κύπελλο πρόπερσι και πέρσι πήγε για να πάρει το πρωτάθλημα. Πολλά έχουν αλλάξει, αλλά θέλει λίγο ακόμα για να κερδίσουμε αυτό που όλοι θέλουμε και μακάρι να είναι φέτος αυτό. Σίγουρα θα τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0