Football Talk

ΑΕΚ: Η αποστολή της για Ολλανδία και οι δυο νέοι παίκτες που παίρνει ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Η αποστολή της για Ολλανδία και οι δυο νέοι παίκτες που παίρνει ο Αλμέιδα
Διαβάστε με ποιους θα δουλέψει, σε πρώτη φάση, ο Ματίας Αλμέιδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ποιοι είναι οι Ρόκσον και Λαμαράνα.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ λίγο πριν τις 5 το απόγευμα αναχωρεί για την Ολλανδία, εκεί όπου μέχρι τις 14/7 θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ματίας Αλμέιδα πιάνει δουλειά με τους παίκτες του και έγινε γνωστή η αποστολή που θα πάει στην αποστολή. Σε αυτήν βρίσκονται και δυο νέοι παίκτες, εκτός φυσικά από τον Σταύρο Πήλιο. Πρόκειται για τον Γκανέζο στόπερ Ρόκσον Γεμπόα και τον Γκαμπονέζο Τζάλοου Λαμαράνα. Αμφότεροι ανακοινώθηκαν και θα αγωνίζονται σε πρώτη φάση τουλάχιστον για την ΑΕΚ Β. Ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα τους παίρνει μαζί τους στην Ολλανδία για να τους δει πολύ καλύτερα.

Ο Τζάλοου Λαμαράνα (Jallow Lamarana) είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου του 2002 στην πόλη Σερεκούντα της Γκάμπια και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Είναι διεθνής με την ομάδα U23 της χώρας του και πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε με την U21 στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα U21. Ανήκει στον σύλλογο Elite United FC και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (18 αγώνες-2 γκολ). Εχει ύψος 1,82. Στην ΑΕΚ υπέγραψε ως δανεικός από την Elite United.

ασποστολη_1.jpg

Ο Ρόκσον Γεμπόα (Rockson Yeboah) γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 2004 στην πόλη Μπερεκούμ της Γκάνα και ανήκει στον σύλλογο Tehiman United. Είναι κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,89 και στην ΑΕΚ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού από την Tehiman United.

Από εκεί και πέρα οι διεθνείς Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Ζίνι, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τσούμπερ θα ενσωματωθούν με την ομάδα στην Ολλανδία στο τέλος της εβδομάδας. Απών είναι και ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στο GoldCup. Στην αποστολή βρίσκεται επίσης ο Σέρχιο Αραούχο, παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας, αντίθετα με τον επίσης τραυματία Πάολο Φερνάντες ο οποίος αναρρώνει στην Ισπανία. 

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ που θα πάει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας:



αεκ_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0