Football Talk

Η… μισή Αγγλία θέλει τον Όσιμεν!

Η… μισή Αγγλία θέλει τον Όσιμεν!

Τον γκολτζή που δεν είχε πέρυσι και στον οποίο θέλει να επενδύσει στα χρόνια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο, βλέπει η Τσέλσι στο πρόσωπο του Βίκτορ Όσιμεν. Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει την δική της πρόταση προς τη Νάπολι, έναντι 130 εκατ.λιρών! 

Ο Νιγηριανός επιθετικός των «παρτενοπέι» έκανε τρομερά πράγματα στη φετινή σεζόν, σκοράροντας 26 φορές σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος στην Serie A, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από τρεις δεκαετίες και από την εποχή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Όσιμεν γνωρίζει πολύ καλά πως οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτοξεύονται διαρκώς και η Νάπολι γνωρίζει πολύ καλά πως αν είναι να τον χάσει, θα το κάνει λαμβάνοντας ένα τρομερά γενναίο αντάλλαγμα! Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, οι προσφορές τις οποίες θα λαμβάνουν υπόψιν τους οι Ναπολιτάνοι θα πρέπει να φτάνουν και να ξεπερνούν τα 120 εκατ.λίρες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως επίσης παρακολουθεί την περίπτωση του αστέρα των «παρτενοπέι» και μάλιστα, φέρεται να ετοιμάζει πρόταση 130 εκατομμυρίων, ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε και ο Βουτ Βέγκορστ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0