Football Talk

Οι μεγάλοι «κόλλησαν» την... αποτυχία και στην Under 21 της Γερμανίας! (video)

Οι μεγάλοι «κόλλησαν» την... αποτυχία και στην Under 21 της Γερμανίας! (video)

Η U21 των Γερμανών φέρνει το ένα κακό αποτέλεσμα μετά το άλλο, στα προκριματικά του Euro 2023 παρά την παρουσία νεαρών ταλέντων. Η μικρή ομάδα ακολουθεί τα χνάρια των μεγάλων, πλέον βλέπουν τις νίκες με… τα κυάλια.  

Η μικρή ομάδα της εθνικής Γερμανίας υπέστη μία αναπάντεχη ήττα από την Τσεχία (25/6) συνεχίζοντας το σερί των κακών αποτελεσμάτων στους ομίλους του Euro U21 2023.

Οι τωρινοί κάτοχοι του τίτλου, όπως όλα δείχνουν δε θα μπορέσουν να υπερασπιστούν το στέμμα τους καθώς κινδυνεύουν να τεθούν εκτός συνέχειας ήδη από το δεύτερο παιχνίδι τους, έχοντας… βουλιάξει στη τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου τους.

Το 1-1 με το Ισραήλ στις 22 Ιουνίου δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ήττα από τους Τσέχους, η οποία ήρθε παρά την παρουσία των ποιοτικών παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Νεαροί ποδοσφαιριστές της Bundesliga, όπως για παράδειγμα ο Γιουσουφά Μουκοκό, δεν έχουν αφήσει το «άστρο» τους να λάμψει στη συγκεκριμένη διοργάνωση και θα αποχαιρετήσουν άδοξα, χωρίς να έχουν εκμεταλλευτεί την τεράστια ευκαιρία που τους δίνεται να προβληθούν.  

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον 18χρονο σέντερ φορ της Ντόρτμουντ, οι προσδοκίες ήταν μεγάλες ωστόσο ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ούτε μία φορά, ενώ κινδύνευσε να μην παίξει καν στην αναμέτρηση της Κυριακής (25/5) κόντρα στην Τσεχία.

Η ομάδα φαίνεται πως βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, ακολουθώντας τα χνάρια των… μεγάλων.  

Μπορεί οι Γερμανοί να έχουν πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση όντες διοργανωτές του Euro 2024, έχουν όμως ξεχάσει πως είναι να κερδίζουν.

Η απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας που είχε αποτέλεσμα την ήττα του από την Κολομβία (2-0) μπορεί να μην είχε καμία σημασία βαθμολογικά, καθώς έγινε στο πλαίσιο των διεθνών φιλικών, αλλά προκάλεσε προβληματισμό.

Ο Χάνσι Φλικ καθησύχασε τον κόσμο λέγοντας πως υπάρχει άπλετος χρόνος ώστε να βελτιωθεί η ομάδα, ωστόσο αυτά τα λόγια τα είχε πει ξανά τόσο μετά το 1-0 της Πολωνίας και όσο στην ισοπαλία (3-3) απέναντι στην Ουκρανία.

Είναι περιττό το να απαριθμήσουμε τους αστέρες που έχει στη φαρέτρα του ο 58χρονος τεχνικός. Πρόκειται για μία ομάδα που περιλαμβάνει τεράστια ονόματα που εκτός της Bundesliga αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0