Football Talk

Ζιντάν: «Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα - Αν υπάρχει κάποιος παίκτης που με κάνει να σηκώνομαι από την καρέκλα μου, αυτός είναι ο Καρίμ Μπενζεμά»

Ζιντάν: «Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα - Αν υπάρχει κάποιος παίκτης που με κάνει να σηκώνομαι από την καρέκλα μου, αυτός είναι ο Καρίμ Μπενζεμά»

Την επιθυμία του να επιστρέψει ξανά στον πάγκο κάποιας ομάδας ως προπονητής εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη που παραχώρησε.

 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέχει από την ενεργό δράση δύο χρόνια απ’ όταν άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χέρια του Κάρλο Αντσελότι και δεν κρύβει την επιθυμία του να αναλάβει ξανά μια ομάδα.

«Είμαι εκτός παιχνιδιού εδώ και δύο χρόνια αλλά ελπίζω να επιστρέψω σύντομα. Ξέρω τί είναι αυτό που θέλω και τι δεν θέλω.

Το ότι αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα σημαίνει ότι έπρεπε να το πράξω. Ελπίζω να μπορέσω να πω στον εαυτό μου ότι σύντομα θα επιστρέψω σε προπονήσεις», είπε μεταξύ άλλων ο 51χρονος προπονητής σε συνέντευξή του στο «Telefoot».

Στην ίδια συνέντευξη «Ζιζού» μίλησε για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Αυτά που κάνει για τον σύλλογό του και την εθνική Γαλλίας είναι φανταστικά. Τον παρακολουθούμε και τον θαυμάζουμε όλοι».

Όσον αφορά στους παίκτες που του αρέσουν, ο Ζιντάν προτίμησε τους Καρίμ Μπενζεμά και Λούκα Μόντριτς με τους οποίους είχε συνεργαστεί στους «μερένχες»:

«Αν υπάρχει κάποιος παίκτης που με κάνει να σηκώνομαι από την καρέκλα μου, αυτός είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Ίσως και ο Λούκα Μόντριτς, παίκτες που όταν έχουν την μπάλα νομίζεις ότι θα τη χάσουν, αλλά εκείνοι πάντα καταφέρνουν να ξεφύγουν», σχολίασε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0