Football Talk

Βόκολος στο BN Sports για Ντεμόλ: «Έφυγε ένας εξαιρετικός άνθρωπος»

Βόκολος στο BN Sports για Ντεμόλ: «Έφυγε ένας εξαιρετικός άνθρωπος»

Ο Στεφάν Ντεμόλ έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 57 ετών και ο Λεωνίδας Βόκολος αποχαιρέτησε μέσω του BN Sports τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Πανιώνιο.

Σχετικά Άρθρα

Η είδηση της ξαφνικής απώλειας του Στεφάν Ντεμόλ σε ηλικία 57 ετών όπως ήταν λογικό σκόρπισε θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο άλλοτε διεθνής Βέλγος άσος ο οποίος πέρασε και από τα μέρη μας τόσο ως ποδοσφαιριστής (φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου την σεζόν 1995-96) όσο και ως προπονητής (Αιγάλεω 20004-05 και ΠΑΣ Γιάννινα καλοκαίρι 2010 έως το Νοέμβριο του 2011) είχε γράψει την δική του ιστορία με τους «Κόκκινους Διαβολους», έχοντας 38 συμμετοχές, ενώ είχε πετύχει το μοναδικό του γκολ στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 1986 κόντρα στη Σοβιετική Ένωση, στέλνοντας το Βέλγιο στα ημιτελικά όπου αντιμετώπισε την Αργεντινή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντεμόλ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από το πέρασμά του από την Ελλάδα και το BN Sports μίλησε με τον Λεωνίδα Βόκολο ο οποίος ήταν συμπαίκτης του στους «κυανέρυθρους» το 1995 για την συνύπαρξη τους στη Νέα Σμύρνη. «Είναι μεγάλη η στεναχώρια για την απώλεια του Στεφάν Ντεμόλ. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός χαρακτήρας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Λαμίας για να προσθέσει στη συνέχεια:

16195413_1093268780798659_312852032928179719_n.jpg

«Για την ποδοσφαιρική του αξία δεν θα πω κάτι γιατί η καριέρα που έκανε μιλάει από μόνη της. Εγώ θα σταθώ περισσότερο στον ανθρώπινο παράγοντα. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον άνθρωπο Ντεμόλ. Μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας, δεν το έπαιξε καθόλου βεντέτα και προσπάθησε και ο ίδιος με την παρουσία του να βοηθήσει τον Πανιώνιο».

Όλοι είχαν να πούνε μόνο καλά λόγια για τον χαρακτήρα του Στεφάν Ντεμόλ κάτι που παραδέχεται και ο Λεωνίδας Βόκολος. «Μπορεί να τον έζησα μόνο ένα χρόνο αλλά μόνο καλά λόγια έχω να πω. Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα και ήταν με όλους μας ευχάριστος και φιλικός. Οι εικόνες που έχω μόνο καλές είναι. Πραγματικά είναι στενάχωρη η απώλεια του, τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0